![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз имам един 160GB Maxtor шофиране и когато започнете Comp, свързани с него струва на кратко Comp се, също така, ако позволи на Comp да тече след свързване на HD-късно ще се Comp на кратък, някакви идеи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво означава "когато започне Comp, свързани с него струва на кратко Comp вън" прилича?
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали амфетамин през друг компютър? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сигурни ли сте на Jumper е настроена правилно ..... ако имате 2 Мастърс "на един канал (при IDE), това може да доведе probs и компютъра ще се държи странно ..... не намират всички дискове / не обувка др ...... е това какво искаш да кажеш с "shorting вън"
| |||
| |||
| Здравейте това е сатана карам, аз имам две на същото устройство, а другият е ОК, но това, когато аз го поставете във всичко, което изключва всички фенове, спиране и т.н., |
|
| |||
| |||
| Това ли е една и съща клетка, както в другите си пост? |
|
| |||
| |||
| да |
|
| |||
| |||
| И какво означава "когато започне Comp, свързани с него струва на кратко Comp вън" прилича? Това е истинският въпрос, аз се опитвам да получите представа какво се случва, а не как го тълкуваш. |
|
| |||
| |||
| ОК, свързани с HDD аз въртя на Comp на, феновете движение около 2 градуса, както ако те са имали кратък прилив на енергия след това нищо не се случва и зелена светлина върху предната част на Comp остава contunuosly |
|
| |||
| |||
| Е то в рамките на гаранция, това устройство? Защото аз не мисля, че започваш да се заемем с работата каквото и да правиш с него. |