![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj já mít 160gigabajt disk Maxtor a kdy mám začít comp s ní spojené se zdá, že krátké comp ven, i když rovněž umožňuje provozovat comp potom připojit hd později bude krátký comp, jakékoliv nápady? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co znamená "Při startu comp s ní spojené se zdá, že krátké comp ven" vypadat?
| |||
| |||
| Have you tried to v jiném PC? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jste si jisti, jumper nastaven správně ..... máte-li 2 Masters na jeden kanál (za předpokladu, IDE), mohlo by to způsobit probs a PC se bude chovat podivné ..... nemůže najít žádné disky / ne zavádění, atd. ...... je to, co myslíte tím "zkratování"
| |||
| |||
| ahoj to je SATA, mám dvě stejné jednotky ostatní je v pořádku, ale tenhle, i když jej připojte všechno vypne všechny fanoušky zastávky atd., |
|
| |||
| |||
| Je to stejné jako pole v jiných post? |
|
| |||
| |||
| ano |
|
| |||
| |||
| A co znamená "Při startu comp s ní spojené se zdá, že krátké comp ven" vypadat? Je to skutečná otázka, snažím se udělat obrázek o tom, co se stane, než jak to interpretovat. |
|
| |||
| |||
| Souhlasím s hdd připojené i obrátit na comp, fanoušci pohybovat kolem 2 stupňů, jako by měli krátký výbuch energie, pak se nic neděje a zelené světlo na přední comp zůstane contunuosly |
|
| |||
| |||
| Je to v rámci záruky, tento disk? Protože já si nemyslím, že budete brát ono až k práce, co děláte pro to. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nový komp jede pomalu | Pitbull69 | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 9. Únor 2008 20:17 |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 9. Únor 2008 20:11 |
| Jak na přenos souborů z mrtvých comp na nový comp | ltlon | Operační systémy Windows | 3 | 15. ledna 2008 15:12 |
| Nové Comp | Eliáš | Obecné Hardware Chat | 3 | 8. leden 2008 03:12 |
| Prodejní Můj komp | Josh_wkd | Vypnout Téma diskuze | 6 | 3. Září 2007 07:26 |
| Thread Nástroje | |
| |