![]() |
|
| |||
| |||
| γεια έχω ένα δίσκο 160GB Maxtor και όταν αρχίσει η ΜΥΔ είναι συνδεδεμένη με φαίνεται μικρή η comp έξω, ομοίως, αν μου επιτραπεί η comp να τρέξει στη συνέχεια να συνδέσετε το hd αργότερα θα το σύντομο comp έξω, οποιεσδήποτε ιδέες; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι σημαίνει "όταν θ αρχίσει η ΜΥΔ είναι συνδεδεμένη με φαίνεται μικρή η comp έξω" μοιάζει;
| |||
| |||
| Έχετε δοκιμάσει σε άλλο pc; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είστε σίγουροι ότι το jumper έχει ρυθμιστεί σωστά ..... αν έχετε 2 Masters σε ένα κανάλι (με την παραδοχή IDE), αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει probs και το PC θα συμπεριφέρεται περίεργα ..... Δεν διαπίστωση τυχόν μονάδες / δεν εκκίνηση κλπ. ...... Είναι αυτό τι εννοούμε με το "shorting out"
| |||
| |||
| hi είναι ένα δίσκο SATA, έχω δύο από την ίδια μονάδα τα άλλα είναι εντάξει, αλλά αυτό το ένα, όταν την συνδέσετε σε ό, τι απενεργοποιεί όλες οι ανεμιστήρες έχουν σταματήσει κλπ., |
|
| |||
| |||
| Είναι αυτό το ίδιο κουτί όπως και σε άλλες θέση σας; |
|
| |||
| |||
| ναι |
|
| |||
| |||
| Και τι σημαίνει "όταν θ αρχίσει η ΜΥΔ είναι συνδεδεμένη με φαίνεται μικρή η comp έξω" μοιάζει; Είναι ένα πραγματικό ερώτημα, εγώ προσπαθώ να πάρετε μια εικόνα του τι συμβαίνει και όχι πώς θα το ερμηνεύσει. |
|
| |||
| |||
| ok με το σκληρό δίσκο συνδεδεμένο να στραφώ για το comp, η μετακίνηση οπαδών περίπου 2 βαθμούς σαν να είχαν μια σύντομη έκρηξη της ενέργειας τότε τίποτα δεν συμβαίνει και το πράσινο φως στο μπροστινό μέρος της COMP παραμένει για contunuosly |
|
| |||
| |||
| Είναι εντός εγγύησης, αυτό το δίσκο; Διότι δεν νομίζω ότι εσείς πρόκειται να το επιτύχετε και για ό, τι κάνετε γι 'αυτό. |