![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi imam 160GB maxtor disk i kad sam početak comp s njom povezan čini kratko Comp van, isto tako ako ja dopustiti to trčanje comp onda spojiti hd kasnije to će kratko Comp van, bilo koji ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što znači "našto ja početak comp s njom povezan čini kratko comp iz" izgledaju?
| |||
| |||
| Jeste li pokušao na drugi pc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li sigurni da skakač je postavljen ispravno ..... ako imate 2 Masters na jedan kanal (pod pretpostavkom IDE), to bi moglo izazvati probs i računalo će se ponašati čudno ..... Ne pronalaženje bilo koje pogoni / ne dizanje itd. ...... je to ono što mislite pod "vezivati na kratko van"
| |||
| |||
| hi to je antikrist voziti, imam dva istom disku druga je ok, ali ovaj neki, kad sam ga priključite sve što isključuje sve fanove prestati itd, |
|
| |||
| |||
| Je li to isti okvir kao i u vaš drugi post? |
|
| |||
| |||
| da |
|
| |||
| |||
| I što znači "našto ja početak comp s njom povezan čini kratko comp iz" izgledaju? To je pravo pitanje, Im 'težak da biste dobili sliku o tome što se događa, a ne kako to protumačiti. |
|
| |||
| |||
| ok s HDD spojen i uključiti na comp, obožavatelji kretati oko 2 stupnja kao da su imali kratki praska energije onda se ništa ne događa i zeleno svjetlo na prednjoj strani comp ostaje na contunuosly |
|
| |||
| |||
| Je li to u garanciju, to voziti? Jer ja ne mislim da tvoj 'idući u dobiti to raditi što god učinite to. |