![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia nekem van egy Maxtor 160 GB-os meghajtót és mikor én kezdődik a comp vele kapcsolatban úgy tűnik, hogy rövid a comp ki, ha én is lehetővé teszi a kötelező futtatni, majd csatlakoztatni a hd később lesz rövid a comp out, any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit jelent a "mikor én kezdődik a comp vele kapcsolatban úgy tűnik, hogy rövid a comp out" néz ki?
| |||
| |||
| Próbálta már, hogy egy másik PC-n? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Biztos benne, hogy a jumper jól van beállítva ..... ha 2 Masters egy csatornán (feltételezve, IDE), ez okozhat probs és a PC úgy fog viselkedni idegen ..... nem találja, bármely meghajtó / nem indítást stb ...... ez mit jelent a "SHORTING out"
| |||
| |||
| szia ez egy SATA meghajtó, nekem van két egyforma meghajtót a másik rendben van, de ez egy, mikor én csatlakoztassa mindent kikapcsol az összes rajongó stop stb, |
|
| |||
| |||
| Ez ugyanaz, mint a doboz a többi hozzászólást? |
|
| |||
| |||
| igen |
|
| |||
| |||
| És mit jelent a "mikor én kezdődik a comp vele kapcsolatban úgy tűnik, hogy rövid a comp out" néz ki? Ez egy igazi kérdés, én akarom a képet, hogy mi történik, nem pedig, hogy hogyan értelmezik azt. |
|
| |||
| |||
| rendben van a HDD-én kapcsolódik be a comp-én, a rajongók mozogni 2 fokos, mintha volna egy rövid tört az energia, akkor nem történik semmi, és a zöld fény az első a kötelező marad contunuosly |
|
| |||
| |||
| Vajon garanciális, ezen a meghajtón? Mert nem hiszed el fogjuk kapni dolgozni bármit is tesz hozzá. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Comp lassan megy | Pitbull69 | Processzorok, alaplapok és RAM | 10 | 9. február 2008 20:17 |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 9. február 2008 20:11 |
| Hogyan fájlok elhullott kötelező az új kötelező | ltlon | A Windows operációs rendszerek | 3 | 15. január 2008 15:12 |
| Új Comp | Elijah | Általános fémáru Chat | 3 | 8. január 2008 03:12 |
| Értékesítés My Comp | Josh_wkd | Off Topic Discussion | 6 | 3. Szeptember 2007 07:26 |
| Téma eszközök | |
| |