![]() |
|
| |||
| |||
| היי יש לי כונן 160GB Maxtor וכשאני comp להתחיל עם זה קשור נראה קצר comp החוצה, כמו כן, אם אני לאפשר comp לרוץ ואז לחבר את HD מאוחר יותר זה יהיה קצר comp החוצה, רעיונות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה המשמעות של "כשאני comp להתחיל עם זה קשור נראה קצר comp החוצה" נראה לך?
| |||
| |||
| ניסית אותו במחשב אחר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה בטוח Jumper הוגדר כראוי ..... אם יש לך 2 מאסטרים בערוץ אחד (בהנחה IDE), זה יכול לגרום probs ואת המחשב יתנהגו מוזר ..... לא מוצאים את כל הכוננים / לא באתחול ועוד ...... זה למה אתה מתכוון "shorting out"
| |||
| |||
| היי הוא כונן SATA, יש לי שני של אותו כונן השני הוא בסדר, אבל זה אחד, כאשר אני וחבר אותו דבר מכבה את כל אוהדי לעצור וכו ', |
|
| |||
| |||
| האם זו התיבה כמו שלאחר אחרים שלך? |
|
| |||
| |||
| כן |
|
| |||
| |||
| ומה זה "כאשר אני מפעיל את comp עם זה קשור נראה קצר comp החוצה" נראה לך? זו שאלה אמיתית, אני מנסה להשיג תמונה של מה קורה ולא איך אתה מפרש את זה. |
|
| |||
| |||
| עם אישור אני מחובר HDD להפוך את comp ב, המהלך אוהדים על 2 מעלות כאילו היו להם צרור קצר של אנרגיה ואז שום דבר לא קורה ואת אור ירוק בחזית comp נשארת contunuosly |
|
| |||
| |||
| האם זה במסגרת האחריות, זה כונן? כי אני לא חושב שאתה הולך לקבל אותו לעבודה מה אתם עושים את זה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חדש comp הולך לאט | Pitbull69 | CPUs, Motherboards & RAM | 10 | 9th פברואר 2008 20:17 |
| Comp שבור? | chilloutcolin | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 9th פברואר 2008 20:11 |
| כיצד להעביר קבצים בין המתים חדשים comp comp | ltlon | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ה -15 בחודש ינואר 2008 15:12 |
| חדש comp | Elijah | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 8 ינואר 2008 03:12 |
| מכירת אזור comp | Josh_wkd | דיון Off topic | 6 | 3 ספטמבר 2007 07:26 |
| שרשרת כלים | |
| |