![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas turiu 160GB MAXTOR vairuoti ir kai aš pradedu KOMP su juo susiję atrodo trumpas comp out, taip pat jei i leisti KOMP skaičiuoti tada prijungti HD vėliau ji bus trumpa comp out, any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką reiškia "kai aš pradedu KOMP su juo susiję atrodo trumpas comp out" atrodo?
| |||
| |||
| Ar jūs bandėte jį į kitą kompiuterį? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar tikrai Jumper yra nustatyta teisingai ..... Jei turite 2 kapitonams vieną kanalą (darant prielaidą, IDE), tai gali sukelti probs ir PC elgsis keistai ..... negali rasti jokių diskų / ne atsisiuntimas ir tt ...... tai, ką reiškia "SHORTING out"
| |||
| |||
| Hi tai SATA diską, turiu du tame pačiame diske, kita yra OK, bet tai vienas, jei i plug jai viskas išsijungia visi gerbėjai stotelė ir tt, |
|
| |||
| |||
| Ar tai pats langas, kaip ir kitų savo pareigas? |
|
| |||
| |||
| Taip |
|
| |||
| |||
| Ir ką reiškia "kai aš pradedu KOMP su juo susiję atrodo trumpas comp out" atrodo? Tai realus klausimas, I'm trying to get to, kas vyksta, o ne kaip jūs ją interpretuoti vaizdą. |
|
| |||
| |||
| Gerai su HDD prijungtas I Turn on, ventiliatoriai perkelti maždaug 2 laipsniais NPI, jei jie buvo trumpa impulso energijos tada nieko neįvyksta ir žalios šviesos iš priekio KOMP lieka contunuosly |
|
| |||
| |||
| Ar per garantija, šio disko? Because I don't think you're going to get it dirbti ką daryti, kad ji. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujoji Comp vyksta lėtai | Pitbull69 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 10 | 9 vasaris 2008 20:17 |
| KOMP neveikia? | chilloutcolin | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 9 vasaris 2008 20:11 |
| Kaip perkelti failus iš negyvų KOMP naujų comp | ltlon | Windows "operacinės sistemos | 3 | 15 sausis 2008 15:12 |
| Naujoji PI | Elijas | General Hardware Chat | 3 | 8 sausis 2008 03:12 |
| Pardavimo Mano PI | Josh_wkd | Off Topic Discussion | 6 | 3 rugsėjis 2007 07:26 |
| Temos įrankiai | |
| |