![]() |
|
| |||
| |||
| hi i have 160GB MAXTOR diska un kad man jāsāk comp ar to saistīts, šķiet pārāk īss comp Out, tāpat ja es varētu comp palaist pēc tam pievienojiet hd vēlāk tas būs īss comp out, any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko nozīmē "kad es sākumā comp ar to saistīts, šķiet pārāk īss comp ārā" izskatās?
| |||
| |||
| Vai esat mēģinājuši to citā PC? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai esat pārliecināts, ka jumper ir iestatīts pareizi ..... ja Jums ir 2 kapteiņi uz viena kanāla (pieņemot IDE), tas var izraisīt probs un PC uzvedas dīvaini ..... nevar atrast visus diskus / nav booting utt ...... tas, ko tu domā ar "shorting out"
| |||
| |||
| hi to sata diska, man ir divi no paša diska otrs ir ok, bet šis, kad es pievienojiet to viss nodziest visi fani pieturas utt |
|
| |||
| |||
| Vai šajā pašā kastē kā citu Jūsu sūtījums? |
|
| |||
| |||
| jā |
|
| |||
| |||
| Un ko nozīmē "kad es sākumā comp ar to saistīts, šķiet pārāk īss comp ārā" izskatās? Tas ir īstais jautājums, es cenšos iegūt priekšstatu par to, kas notiek, nevis kā tu interpretē to. |
|
| |||
| |||
| ok ar hdd savienots es pievēršos comp on, fani pārvietoties par 2 grādiem, it kā tie bija īss sprādziena enerģija, tad nekas nenotiek, un zaļo gaismu priekšā comp paliek contunuosly |
|
| |||
| |||
| Tas attiecas garantija, šī diska? Tā kā es nedomāju, ka jūs gatavojas iegūt darbu neatkarīgi no jums to. |
![]() |
|
| Bookmarks |