![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi mam 160GB dysk Maxtor i kiedy rozpocząć comp z nią związanych wydaje się krótki comp obecnie, również jeśli mogę pozwolić comp uruchomić a następnie połączyć hd później będzie krótki comp obecnie, jakieś pomysły? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co to znaczy "kiedy zaczynam komp z nią związanych wydaje się krótki comp obecnie" wyglądać?
| |||
| |||
| Czy chciał ją w innym komputerze? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy na pewno zworka jest ustawiona prawidłowo ..... jeśli masz 2 kapitanów na jednym kanale (przy założeniu, IDE), może to spowodować probs i komputer będzie się zachowywał dziwnie ..... nie znalazł żadnych dysków / nie uruchamiania itd. ...... jest tym, co znaczy "na zwarcie"
| |||
| |||
| hi jest SATA, mam dwie takie same jazdy innych jest ok, ale ten, gdy go podłączyć wszystko wyłącza wszystkie wentylatory przestały itp., |
|
| |||
| |||
| Czy to samo pole, jak w innych post? |
|
| |||
| |||
| tak |
|
| |||
| |||
| Co oznacza "Gdy zaczynam komp z nią związanych wydaje się krótki comp obecnie" wyglądać? To istotne pytanie, staram się uzyskać obraz tego, co się dzieje, a nie w jaki sposób je interpretować. |
|
| |||
| |||
| ok z hdd i związane z kolei komp na przejście fanów o 2 stopnie, jak gdyby miały krótki przypływ energii to nic się nie dzieje i zielone światło na przedniej comp pozostanie na contunuosly |
|
| |||
| |||
| Czy w ramach gwarancji, na dysku? Ponieważ nie sądzę, you're going to get it to work wszystko, cokolwiek do niego. |