![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj já mať 160gigabajt disk Maxtor a kedy mám začať comp s ňou spojené sa zdá, že krátke comp von, aj keď tiež umožňuje prevádzkovať comp potom pripojiť hd neskôr bude krátky comp, všetky myšlienky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo znamená "Pri štarte comp s ňou spojené sa zdá, že krátke comp von" vyzerať?
| |||
| |||
| Have you tried to v inom PC? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste si istí, jumper nastavený správne ..... máte-li 2 Masters na jeden kanál (za predpokladu, IDE), mohlo by to spôsobiť probs a PC sa bude správať čudné ..... nemôže nájsť žiadne disky / nie zavádzanie, atď ...... je to, čo myslíte tým "skratu"
| |||
| |||
| ahoj to je SATA, mám dve rovnaké jednotky ostatné je v poriadku, ale tento, aj keď ho pripojte všetko vypne všetky fanúšikov zastávky atď, |
|
| |||
| |||
| Je to rovnaké ako pole v iných post? |
|
| |||
| |||
| áno |
|
| |||
| |||
| A čo znamená "Pri štarte comp s ňou spojené sa zdá, že krátke comp von" vyzerať? Je to skutočná otázka, snažím sa urobiť obrázok o tom, čo sa stane, než ako to interpretovať. |
|
| |||
| |||
| Súhlasím s hdd pripojené aj obrátiť na comp, fanúšikovia pohybovať okolo 2 stupňov, ako by mali krátky výbuch energie, potom sa nič nedeje a zelené svetlo na prednej comp zostane contunuosly |
|
| |||
| |||
| Je to v rámci záruky, tento disk? Pretože ja si nemyslím, že budete brať ono až k práce, čo robíte pre to. |