![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок ја имати 160ГБ Макстор диск и када почнем комп са њим повезан изгледа да кратко комп се, исто тако ако ми дозволите да се покрене комп онда повезивање ХД касније она ће кратко ван комп, било које идеје? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта значи "Када покренем комп са њим повезан изгледа да кратко узорке из" изгледати?
| |||
| |||
| Да ли сте покушали да у ком другом? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли сигурни да је џампер постављен правилно ..... ако имате 2 мајстора на један канал (под претпоставком интегрисано развојно окружење), то би могло изазвати и пробс рачунар ће се понашати чудно ..... не пронађе било дискова / није покретање итд ...... је то оно што мислиш "Везивати на кратко ван"
| |||
| |||
| бок је САТА диск, имам два иста диска друга је ок, али је овај, кад сам га укључите у свему искључује све љубитеље престане и сл, |
|
| |||
| |||
| Да ли је ово исти оквир као у другим пост? |
|
| |||
| |||
| да |
|
| |||
| |||
| И шта значи "Када покренем комп са њим повезан изгледа да кратко узорке из" изгледати? То је право питање, ја сам покушао да добијем слику шта се дешава, а не како га тумачите. |
|
| |||
| |||
| у реду са ХДД повезани да укључим комп на, навијачи крећу око 2 степени, као да су имали кратак рафал од енергије онда се ништа не дешава и зелено светло на предњој комп остаје на цонтунуослы |
|
| |||
| |||
| Је у оквиру гаранције, овај диск? Јер ја не мислим да ӕеш добити то да раде шта год ти то. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови цомп иде споро | Питбулл69 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 10 | 9 фебруар 2008 20:17 |
| Цомп Брокен? | цхиллоутцолин | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 9 фебруар 2008 20:11 |
| Како пренети датотеке из мртвих цомп на нови цомп | лтлон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 15 јануар 2008 15:12 |
| Нови цомп | Илија | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 8 јануар 2008 03:12 |
| Продаја Мој цомп | Јосх_укд | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 3. септембра 2007 07:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |