![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba i ve 160gb Maxtor sürücünüz varsa ne zaman i ile bağlantılı bu, aynı şekilde eğer i sonra hd sonra comp dışarı kısa olacak bağlamak çalışmasına izin comp comp dışarı kısa görünüyor comp başlatmak, herhangi bir fikir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne "ne zaman i ile bağlantılı it out" gibi comp kısa görünüyor comp başlar?
| |||
| |||
| Başka bir pc bunu denediniz mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen jumper doğru ..... ayarlandığından emin misiniz Eğer bir kanalda 2 Masters () var, bu ve probs neden olabilir PC garip ..... davranacağı IDE varsayarak herhangi bir sürücü görmediklerine / değil çizme vb ...... Bu sizin out "kısa devre" ile ne demek
| |||
| |||
| bir SATA sürücü merhaba, ben iki aynı sürücü diğerinin var tamam ama bu, ne zaman i her şeyi takın kapalı tüm taraftarları durdurmak vs, turnike |
|
| |||
| |||
| Bu diğer sonrası aynı kutu mu? |
|
| |||
| |||
| evet |
|
| |||
| |||
| Peki "ne zaman i ile bağlantılı it out" gibi comp kısa görünüyor comp başlar? Gerçek bir soru, ne ziyade olur, nasıl yorumlanacağı bir resim almaya çalışırken bu. |
|
| |||
| |||
| hdd bağlı i ile ok, fanlar taşımak yaklaşık 2 derece comp sanki o zaman hiçbir şey ve Zorunlu önündeki yeşil ışık olur enerji kısa bir patlama oldu açmak contunuosly kalır |
|
| |||
| |||
| Bu garanti içinde, bu sürücü? Çünkü seni her ne için ne işe almak o gidiyoruz sanmıyorum. |
![]() |
|
| Bookmarks |