![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет я 160gb дисків Maxtor і коли я почала Comp з нею пов'язано здається короткий Comp Out, аналогічним чином, якщо я дозволю Comp запускати потім з'єднати HD пізно вона буде короткою Comp, будь-якої ідеї? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що значить "коли я почала Comp з нею пов'язано здається короткий Comp Out" виглядати?
| |||
| |||
| Ви пробували його в інший комп'ютер? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви впевнені, що перемички встановлені правильно ..... Якщо у вас є 2 магістрів по одному каналу (за умови, IDE), це може викликати Probs і комп'ютер буде вести себе дивно ..... не знайшовши дисків / не завантаженні т.д. ...... це те, що ви маєте на увазі під "короткого замикання"
| |||
| |||
| Привіт це SATA диски, у мене два однакових диска іншого в порядку, але це одне, коли я підключити його все вимикає всі вентилятори зупинки і т.д., |
|
| |||
| |||
| Це ж полі, як в інших ваших повідомлень? |
|
| |||
| |||
| Так |
|
| |||
| |||
| А що значить "Коли я почала Comp з нею пов'язано здається короткий Comp Out" виглядати? Це реальний питання, я намагаюся отримати картину того, що відбувається, а не як ви його інтерпретувати. |
|
| |||
| |||
| ОК з HDD пов'язано я переходжу на Comp, вболівальники пересуваються на 2 градуси, як ніби вони мають короткий сплеск енергії потім нічого не відбувається, і зелене світло на передній Comp залишається на contunuosly |
|
| |||
| |||
| Хіба в рамках гарантій, цього диску? Тому що я не думаю, що ви збираєтеся отримати його на роботу робити все, що ви до нього. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нові Comp йде повільними | Pitbull69 | Процесори, материнські плати RAM & | 10 | 9 лютого 2008 20:17 |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 9 лютого 2008 20:11 |
| Як перенести файли з мертвих Comp нових Comp | ltlon | Операційні системи Windows | 3 | 15 січня 2008 15:12 |
| Нові Comp | Ілля | Генеральний обладнання чат | 3 | 8 січня 2008 03:12 |
| Selling My Comp | Josh_wkd | Off Topic Discussion | 6 | 3 вересня 2007 07:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |