![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте!. нужда от помощ за моя HDD, има някои случаи, че моето HDD не може да бъде открит от моята система. За да се ощипвам този проблем, защото направих някои мерки, като reinserting автобуса кабел и захранващ кабел и работи за известно време. Аз гледам към него, че причината за проблема е в насипно състояние или insuficiency окабеляване във властта. Моят звено спецификациите: Процесор Pentium-D 925 3.0Ghz Mainboard-ECS P4M800PRO-М3 Памет-1.5GB 533Mhz Видео-GeForce FX5500 256MB HDD-250GB SEAGATE Barracuda PSU 450W Windows XP SP2 Благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можеш ли да обясниш на проблема още малко .... т.е. какви са точно симптомите ... всички съобщения за грешка?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз бях виждал интермитентен твърди дискове причини от захранването е в миналото.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Звук драйвер не е открит | Даян | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 4 юни 2009 21:20 |
| Графична карта не получават DETECTED | thomasbre | Графика на карти & Монитори | 3 | 28 май 2009 г. 12:05 |
| Bluetooth не е открит? | Haun | Общи Хардуер Чат | 6 | 31 Дек 2008 11:47 |
| Svpspool Virus DETECTED | Macmac508 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 10 Авг 2008 10:34 |
| Smart недостатъчност открито: О | Cew27 | Дискове & сменяемите носители | 3 | 27 Окт 2007 17:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |