![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας!. Χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με HDD μου, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που HDD μου δεν μπορεί να ανιχνευθεί από το σύστημά μου. Για να τσιμπιά αυτό το πρόβλημα έχω κάνει κάποια μέτρα όπως επανέφερε το λεωφορείο και καλώδιο Καλώδιο και να λειτουργήσει για λίγο. Έχω εξετάσουμε το θέμα ότι η αιτία του προβλήματος είναι χαλαρό ή insuficiency καλωδιώσεις στην εξουσία. My Μονάδα Χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής-Pentium D 925 3.0Ghz Κύρια-ECS P4M800PRO-M3 Μνήμη-1.5GB 533MHz Βίντεο-GeForce FX5500 256MB -HDD 250GB Seagate Barracuda PSU 450W Windows XP SP2 Σε ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να μου εξηγήσετε το πρόβλημα λίγο περισσότερο .... δηλαδή ποια είναι τα ακριβή συμπτώματα ... κανένα μήνυμα λάθους;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω δει διαλείπον σκληρούς δίσκους από την αιτία της παροχής ενέργειας και στο παρελθόν.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ήχος οδηγού δεν εντοπίζεται | Diane | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 4η Ιουν 2009 21:20 |
| Κάρτα γραφικών δεν λαμβάνουν Detected | thomasbre | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 28 Μαΐου 2009 12:05 |
| Bluetooth δεν εντοπίζεται; | Haun | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 31 Δεκ. 2008 11:47 |
| Svpspool Virus Detected | Macmac508 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 10 Αυγ 2008 10:34 |
| Smart αστοχία εντοπιστεί: O | Cew27 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 27 Οκτ 2007 17:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |