![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok!. potreba neki pomoć oko moje HDD, postoje neke slučajeve da moj HDD ne može biti otkriven moj sistem. Uštinuti Za ovaj problem sam učinio neke mjere kao što su reinserting BUS kabel i kabel za napajanje i to raditi za neko vrijeme. Sam gledati u nju da je uzrok problema je odriješiš ožičenje insuficiency ili na vlasti. Moj Unit Specifikacije: Procesora Pentium D 925 3.0Ghz Mainboard-ECS P4M800PRO-M3 Memory-1.5GB 533Mhz Video-GeForce FX5500 256MB -HDD 250GB SEAGATE BARRACUDA PSU 450W Windows XP SP2 Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete li objasniti problem malo više .... tj. koji su to točno simptome ... bilo kakve poruke o pogreškama?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I've seen intermitentna tvrdih diskova s razlogom napajanje je u prošlosti.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sound Driver nije otkrivena | Diane | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 4. lipnja 2009 21:20 |
| Grafička kartica ne dobiva otkrivena | thomasbre | Graphics Cards & Monitors | 3 | 28. svibanj 2009 12:05 |
| Bluetooth nije otkrivena? | Haun | General Hardware Chat | 6 | 31. prosinac 2008 11:47 |
| Virus Svpspool otkrivena | Macmac508 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 10. kolovoz 2008 10:34 |
| Smart failure otkrivena: O | Cew27 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 27. listopad 2007 17:56 |
| Thread Tools | |
| |