![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi!. reikia šiek tiek apie mano HDD padėti, yra keletas atvejų, kad mano HDD negali būti nustatyta pagal mano sistema. Į įgnybti šią problemą, aš padariau keletą panašių grąžinančių BUS kabeliu ir maitinimo kabeliu priemonių ir dirbti kartu. Man atrodo į tai, kad problemos priežastis yra prarasti montažą ar insuficiency valdžią. Mano grupės Specifikacijos: Procesorius Pentium D 925 3.0GHz Mainboard ECS-P4M800PRO-P3 Atminties 1.5GB 533MHz Video GeForce FX5500 256MB HDD-250GB Seagate Barracuda PSU 450W Windows XP SP2 Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galite paaiškinti problemą šiek tiek daugiau .... ty kas yra tikslios ligos simptomai ... nors klaidos pranešimas?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mačiau pertrūkiais diskų priežastį maitinimo praeityje.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Garso tvarkyklės neaptikta | Diane | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 4 birželis 2009 21:20 |
| Graphics Card Not Getting Detected | thomasbre | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Gegužė 28, 2009 12:05 |
| Bluetooth neaptinka? | Haun | General Hardware Chat | 6 | 31 gruodis 2008 11:47 |
| Svpspool Virus Detected | Macmac508 | Virus, Spyware & Security | 1 | Rugpjūtis 10, 2008 10:34 |
| Smart nustatytas gedimas: O | Cew27 | Drives & Removable Media | 3 | 27 spalis 2007 17:56 |
| Temos įrankiai | |
| |