![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Compaq r4000, с DVD-RW водача е 5-годишна възраст. Известно време в средата на януари той спря да свири CD-ROM и аудио CD, но той ще играе DVD-ROM и DVD-та. Съм била през всички неприятности стрелците на разположение, и са били в контакт със себе си к.с., когато аз почистване на системния регистър, файлове и ре-настанявам определителен член карам .... все още го няма да играе CD-ROM или CD's ... някакви идеи ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5-годишна възраст, вероятно това е неправилно, като за £ 10 може да го замени.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да .... те са толкова евтини сега, то наистина не е на стойност около каша .... просто вземете нов, както се казва Дейв.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да се свържете с роби шофиране, когато това не е свободен конектор на твърдия диск кабел? | gideon112 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 8 юни 2009 03:21 |
| Не може да отключите шофиране след употреба на Изи Drive Заключи пробен софтуер | bhaktjano | Дискове & сменяемите носители | 1 | 7 юни 2009 12:23 |
| Компютър не могат да четат DVD устройство или CD Drive; DVD устройство не се зарежда дискове | Schmerz Майстер | Дискове & сменяемите носители | 2 | 25 април 2009 10:14 |
| Средно Drive навик работа, но работи, когато капитанът шофиране | ashaiba | Дискове & сменяемите носители | 16 | 18 май 2008 г. 21:12 |
| Твърд диск - Необходимост да се замени myk Maxtor шофиране | Кобалт | Общи Хардуер Чат | 1 | 14 ноември 2006 05:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |