![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα Compaq r4000, με οδηγό DVD-RW είναι 5 ετών. Κάποια στιγμή στα μέσα του Γενάρη να σταματήσει να παίζει CD-ROM και CD ήχου, αλλά αυτό θα παίξει DVD-ROM και DVD. Έχω περάσει όλο το πρόβλημα διαθέσιμες σκοπευτές, και έχουν έρθει σε επαφή με τους hp όπου i καθαριστεί τα αρχεία μητρώου και την εκ νέου εγκατάσταση της μονάδας δίσκου .... ακόμα ότι δεν θα παίξει CD-ROM ή CD'S ... οποιεσδήποτε ιδέες ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5 ετών, είναι πιθανώς εσφαλμένη, για £ 10, όπως μπορείτε να το αντικαταστήσετε.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι .... ότι είναι τόσο φθηνή τώρα, πραγματικά δεν αξίζει ρύπανση γύρω .... μόλις πιάσε ένα νέο, όπως λέει ο Dave.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να συνδέσετε μια εξαρτημένη μονάδα δίσκου, όταν δεν υπάρχει σύνδεση ανταλλακτικά για το καλώδιο του σκληρού δίσκου; | gideon112 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 8 Ιουν 2009 03:21 |
| Δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε δίσκο μετά τη χρήση του Easy Drive Lock δίκη λογισμικό | bhaktjano | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 7 Ιουν 2009 12:23 |
| Υπολογιστών δεν μπορεί να διαβάσει DVD ή CD Drive? DVD Drive δεν φορτώνεται Disks | Meister Schmerz | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 25 Απρ 2009 10:14 |
| Δευτεροβάθμια Drive wont δουλειά, αλλά όταν τα έργα πλοίαρχος οδήγησης | ashaiba | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 16 | 18 Μαΐου 2008 21:12 |
| Hard Drive - Ανάγκη για την αντικατάσταση myk Maxtor οδήγησης | Κοβάλτιο | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 14 Νοε 2006 05:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |