![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Compaq r4000, sa DVD-RW vozač je 5 godina. Neko vrijeme, sredinom siječnja je prestao igrati CD-i audio cd-a, ali će igrati DVD-ROM i DVD-a. Ja sam bio kroz sve nevolje strijelci na raspolaganju, te su u kontaktu sa sobom KS, gdje sam očistio se datoteke registra i ponovo instaliran pogon .... ipak neće igrati CD ili CD-a ... bilo koji ideja ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5 godina, to je vjerojatno neispravan, kao što je za 10 £ možete ga zamijeniti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... oni su tako jeftini sada, to stvarno nije vrijedan messing oko .... samo zgrabite novi kao Dave kaže.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako se spojiti rob voziti kad nema rezervni konektora na hard disk kabel? | gideon112 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 8. lipnja 2009 03:21 |
| Ne mogu otključati koristeći pogon nakon Easy Drive Lock suđenje softvera | bhaktjano | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 7. lipnja 2009 12:23 |
| Računalo ne može pročitati CD ili DVD pogon diska; DVD pogon ne Opterećenje diskova | Schmerz Meister | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 25. travanj 2009 10:14 |
| Srednje Drive običaj raditi, ali kada se radi svojih gospodara pogon | ashaiba | Drives & Izmjenjivi mediji | 16 | 18. svibnja 2008 21:12 |
| Hard disk - trebamo zamijeniti myk Maxtor pogon | Kobalt | General Hardware Chat | 1 | 14. studeni 2006 05:58 |
| Thread Tools | |
| |