![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Compaq r4000, su DVD-RW tvarkyklės yra 5 metai. Kai viduryje sausis ji nustojo groti CD-ROM ir laiko garso CD, tačiau jis bus labai DVD-ROM ir DVD. Man buvo per visus bėdų Šaudyklės prieinama, ir lietėsi su HP patys kur i išvalyti registrą failus ir iš naujo įdiegti vairuoti .... dar nebus CD-ROM ar CD ... any ideas ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5 metai, tai greičiausiai neteisingai, nes kaip 10 £ jūs galite jį pakeisti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... jie taip pigiai dabar, tai tikrai nėra verta Messing aplink .... tiesiog paimti naują, kaip sako Dave.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip prisijungti vergas vairuoti, kai nėra jokio atsarginio jungtis kietojo disko kabelis? | gideon112 | Drives & Removable Media | 1 | 8 birželis 2009 03:21 |
| Nepavyksta atrakinti vairuoti panaudojus Easy Drive Lock bandomąją programinę įrangą | bhaktjano | Drives & Removable Media | 1 | 7 birželis 2009 12:23 |
| Kompiuteris negali perskaityti DVD diską ar CD disko, DVD disko nėra įkeliamas Ratlankiai | Schmerz Meister | Drives & Removable Media | 2 | Balandis 25, 2009 10:14 |
| Vidurinis Drive įpratęs dirbti, bet veikia, kai jos kapitonas vairuoti | ashaiba | Drives & Removable Media | 16 | Gegužė 18, 2008 21:12 |
| Hard drive - būtinybė pakeisti MYK Maxtor diską | Kobaltas | General Hardware Chat | 1 | Lapkritis 14, 2006 05:58 |
| Temos įrankiai | |
| |