![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir compaq r4000, ar DVD-RW vadītājs ir 5 gadi. Kādu laiku vidū janvāris tas pārstāja spēles CD-ROM, audio CD, bet tas būs DVD-ROM un DVD diskos. Man ir bijusi visos nepatikšanas shooters pieejama, un ir bijusi saskare ar HP sevi, kur es sakopta reģistra failus un uzstādīt no jauna diska .... tomēr tas nebūs jāspēlē cd-rom vai CD ... any ideas ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5 gadiem tas ir iespējams, bojāta, uz līdzīgu £ 10 Jūs varat to aizstāt.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... viņi tik lēti tagad, tas tiešām nav vērts messing aptuveni .... tikai paķert jaunu kā Dave saka.
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Kā pieslēgt vergu vadīt, ja tur nav rezerves pieslēguma uz cietā diska kabeli? | gideon112 | Drives & Removable Media | 1 | 8 jūnijs 2009 03:21 |
| Nevar atslēgt disku pēc izmantošanas Easy Drive Lock izmēģinājuma programmatūru | bhaktjano | Drives & Removable Media | 1 | 7 jūnijs 2009 12:23 |
| Dators nevar nolasīt DVD vai CD Drive, DVD Drive neielādējas Diski | Schmerz Meister | Drives & Removable Media | 2 | 25 aprīlis 2009 10:14 |
| Secondary Drive paradis darbu, bet darbojas, ja tās kapteinis drive | ashaiba | Drives & Removable Media | 16 | 18 maijs 2008 21:12 |
| Cietais disks - Nepieciešamība aizstāt myk Maxtor drive | Kobalts | General Hardware Čats | 1 | 14 novembris 2006 05:58 |
| Thread Tools | |
| |