![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Compaq R4000, s DVD-RW vodiča je 5 rokov. Niekedy v polovici januára ju prestal hrať CD-ROM a audio CD, ale bude hrať DVD-ROM a DVD. Bol som cez všetky problémy strelcov k dispozícii, a ktoré boli v styku s koní, kde sa vyčistí aj súbory registra a re-inštalácii disku .... ešte nebude hrať CD-ROM alebo CD ... any ideas ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5 rokov, je to pravdepodobne chybný, rovnako ako pre 10 libier si môžete nahradiť.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo .... oni sú tak lacné, teraz je to naozaj nestojí pohrávam .... jednoducho zatiahnuť novú, ako hovorí Dave.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako sa pripojiť slave disk, keď neexistuje žiadny náhradný konektor na pevný disk kábel? | gideon112 | Drives & Removable Media | 1 | 8 júna 2009 03:21 |
| Nedá odomknúť disk po použití Easy Drive Zamky skúšobný softvér | bhaktjano | Drives & Removable Media | 1 | 7. júna 2009 12:23 |
| Nemožno prečítať disk DVD alebo CD mechanika, DVD mechanika nenačíta diskov | Schmerz Meister | Drives & Removable Media | 2 | 25. apríla 2009 10:14 |
| Sekundárny Drive zvyknutý pracovať, ale práca, keď jeho kapitán mechaniky | ashaiba | Drives & Removable Media | 16 | 18. mája 2008 21:12 |
| Pevný disk - potrebné nahradiť Myk disk Maxtor | Cobalt | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 14. novembra 2006 05:58 |
| Thread Tools | |
| |