![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам р4000 Цомпак са ДВД-РУ возач је 5 година. Неко време средином Јан зауставили репродукцију ЦД-РОМ и аудио ЦД, али ће играти ДВД-РОМ и ДВД. Ја сам био кроз све невоље стрелце на располагању, па су у контакту са КС се где сам очистио регистры датотека и поново инсталира диск .... и даље неће играти ЦД-РОМ или ЦД-а ... било које идеје ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5 година, вероватно је неисправан, као и за £ 10 можете га заменити.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп .... Тако су сада јефтине, то стварно не вреди петљају око .... само зграбите нови како Дејв казе.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како се повезати роб возити кад нема резервни конектора на хард диск кабл? | гидеон112 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 8. јуна 2009 03:21 |
| Не могу откључати помоћу погон након Еасы Дриве Лоцк суђење софтвера | бхактјано | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 7. јуна 2009 12:23 |
| Рачунар не може да прочита ЦД или ДВД погон диска; ДВД погон не оптерећење дискова | Сцхмерз Меистер | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 25 април 2009 10:14 |
| Средње Дриве обичај да раде, али када се ради својих господара погон | асхаиба | Дривес & Измјењиви медији | 16 | 18. маја 2008 21:12 |
| Хард диск - требамо заменити мык Макстор погон | Кобалт | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 14 новембар 2006 05:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |