![]() |
|
| |||
| |||
| Ben, o 5 yaşında bir DVD-RW sürücüsü ile bir Compaq R4000 var. O cd oyun durdu orta Ocak-ROM ve bazı zamanlı ses cd, ama dvd oynayacaktır-ROM ve DVD. Bütün sorun vurucuları mevcut aracılığıyla edilmiştir temas kendilerini hp nerede .... kayıt defteri dosyalarını ve yeniden sürücü yüklü temizlenmiş hala cd çalınamaz-olmuştur ROM veya CD's ... herhangi bir fikir ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5 yaşında, muhtemelen gibi 10 £ siz değiştirebilirsiniz için hatalı's.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... onlar şimdi, gerçekten önemli değildir çıkan karışıklık .... Ucuz konum Sadece Dave diyor gibi yeni bir kapmak.
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ne zaman sabit sürücü kablosu üzerinde yedek bağlayıcı bir köle sürücü bağlamak için? | gideon112 | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 1 | 8. Haziran 2009 03:21 |
| Kolay değil Sürücü Kilidi deneme yazılımını kullanarak sonra sürücü kilidini miyim | bhaktjano | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 1 | 7. Haziran 2009 12:23 |
| Bilgisayar DVD sürücü veya CD Sürücü okuyamaz; DVD Sürücü Yükleyemiyor Diskler mu | Schmerz Meister | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 2 | 25. Nisan 2009 10:14 |
| Ortaöğretim Sürücü alışkanlık iş çalışır, ancak zaman ana sürücü | ashaiba | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 16 | 18 May 2008 21:12 |
| Sabit disk - myk Maxtor sürücü değiştirmeniz gerekiyor | Kobalt | Genel Donanım Sohbet | 1 | 14. Kasım 2006 05:58 |
| Konu Araçları | |
| |