![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я Compaq R4000, з DVD-RW драйвером це 5 років. Колись у середині січня він зупинив відтворення компакт-дисків та аудіо-CD, але він буде грати DVD-ROM і DVD-дисків. Я пройшов через всі доступні наладчики, і були в контакті з HP собі, де я очищення файлів реєстру і повторно встановили диск .... все-таки не гратиме CD-ROM або CD ... будь-які ідеї ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5 років, то, можливо несправний, за £ 10, як ви можете замінити його.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да .... вони такі дешеві зараз, це дійсно не варто возитися .... Просто завантажте нову як говорить Дейв.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як підключити Слов'янський диску, якщо немає запасний роз'єму на жорсткому диску кабелю? | gideon112 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 8 червня 2009 03:21 |
| Не можете розблокувати диск після допомогою Easy Drive Lock пробного програмного забезпечення | bhaktjano | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 7 червня 2009 12:23 |
| Комп'ютер не може прочитати DVD диски або компакт-дисків, DVD привід не завантажувальних дисків | Schmerz Meister | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 25 квітня 2009 10:14 |
| Середнє звичай Drive робота, але вона працює, коли її господар дисків | ashaiba | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 16 | 18 травня 2008 21:12 |
| Жорсткий диск - необхідно замінити Myk дисків Maxtor | Кобальт | Генеральний обладнання чат | 1 | 14 листопада 2006 05:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |