![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem koupil P45 desce a koukám běžet dva DVD disky spolu s SATA pevný disk. Hard Drive je veden v systému BIOS, ale pouze jedním z DVD je (Master). Byl jsem přemýšlel, co mám dělat, aby se bios rozpoznat jak DVD disky? Pevný disk doesnt zřejmě skokana místa, kde se může pohybovat i vývody jako mechanik (master, otroci, kabel). Prosím pomozte! Děkujeme vám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SATA disky nemají master / slave - kontrola MOLEX a SATA připojení, použití jiného kabelu, pokud máte to.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsou určitě SATA DVD disky?
| |||
| |||
| Jsou pevné, ale mají oba IDE na SATA převodník. I don't know what boot metody, aby v nich, tak jsem se pokusil master (SATA, protože to jsou již v master), ale ne štěstí. i skončil koupi jiného SATA disk, neboť pouze jedna z mých pracoval, a to pevnou problém. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 2 SATA disky, které nejsou uznány a nikoliv zapnutí | nancylinda | Drives & Removable Media | 0 | 3. června 2009 18:44 |
| Instalace Sata DVD s Sata Pevný disk Konfigurace Otázky | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3. března 2009 07:56 |
| Instalace 2x Pevné disky - 1x EIDE & 1x SATA | Murphe | Drives & Removable Media | 1 | 27 únor 2009 14:16 |
| Problémy s použitím IDE i SATA disků dohromady: ( | PavlovPuppy | Obecné Hardware Chat | 5 | 14. února 2008 01:56 |
| Instalace XP MCE na Sata HDD | Eliáš | Operační systémy Windows | 9 | 24. Prosinec 2007 08:41 |
| Thread Nástroje | |
| |