μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Βοήθεια Εγκατάσταση SATA 2 DVD Drives

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιανουαρίου του 2009, 19:33
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια Εγκατάσταση SATA 2 DVD Drives

Πρόσφατα αγόρασε ένα P45 μητρική πλακέτα και προσβλέπω να εφαρμόζουν δύο DVD drives μαζί με έναν SATA σκληρό δίσκο. Το Hard Drive είναι αναγνωρισμένη από το BIOS, αλλά μόνο ένα από τα DVD drives είναι (Σε Master). Αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω για να το BIOS να αναγνωρίσει τις δύο DVD drives;

Το σκληρό δίσκο doesn't φαίνεται να έχουν jumper τόπο όπου θα μπορούν να κυκλοφορούν i pins όπως και τα drives (master, σκλάβων, των καλωδίων).

Παρακαλώ βοηθήστε!

Σε ευχαριστώ
Old 6 Ιανουαρίου του 2009, 21:09
Ομάδα Δωρητών

Δίσκους SATA δεν έχουν master / slave - ελέγχει molex και SATA συνδέσεις, χρησιμοποιήστε ένα άλλο καλώδιο αν έχετε αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 7 Ιανουαρίου, 2009, 06:18
Ομάδα Δωρητών

Είναι σίγουρα το DVD Drives SATA?

σας ", αλλά μόνο ένα από τα DVD drives είναι (Σε Master)" με κάνει να αναρωτηθούμε αν πρόκειται για μονάδες IDE.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 Φεβρουαρίου του 2009, 10:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Αυτά είναι IDE, αλλά και οι δύο να έχουν IDE SATA μετατροπέα. Δεν ξέρω τι μέθοδο εκκίνησης που θα τους, γι 'αυτό προσπαθήσαμε πλοίαρχος (από sata της είναι ήδη στο master), αλλά δεν τύχη. κατέληξα να αγοράζουν άλλο δίσκο SATA αφού μόνο μία από τις νάρκες εργαστεί, και καθορίζεται το πρόβλημα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
2 δίσκους SATA, δεν αναγνωρίζονται και δεν καμπής για nancylinda Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 0 3η Ιουν 2009 18:44
Εγκατάσταση Sata DVD-ROM με Sata Hard Drive Διαμορφώσεις Ερωτήσεις P5200 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 3η Μαρ 2009 07:56
Εγκατάσταση 2x Σκληροί Δίσκοι - 1x EIDE SATA & 1x Μερφ Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 27 Φεβ 2009 14:16
Πρόβλημα χρησιμοποιώντας δίσκους IDE και SATA μαζί: ( PavlovPuppy Γενική Συζήτηση Hardware 5 14 Φεβ 2008 01:56
Εγκατάσταση XP MCE σε Sata HDD Ελάιζα Λειτουργικά συστήματα Windows 9 24 Δεκ. 2007 08:41
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.