![]() |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα αγόρασε ένα P45 μητρική πλακέτα και προσβλέπω να εφαρμόζουν δύο DVD drives μαζί με έναν SATA σκληρό δίσκο. Το Hard Drive είναι αναγνωρισμένη από το BIOS, αλλά μόνο ένα από τα DVD drives είναι (Σε Master). Αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω για να το BIOS να αναγνωρίσει τις δύο DVD drives; Το σκληρό δίσκο doesn't φαίνεται να έχουν jumper τόπο όπου θα μπορούν να κυκλοφορούν i pins όπως και τα drives (master, σκλάβων, των καλωδίων). Παρακαλώ βοηθήστε! Σε ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δίσκους SATA δεν έχουν master / slave - ελέγχει molex και SATA συνδέσεις, χρησιμοποιήστε ένα άλλο καλώδιο αν έχετε αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι σίγουρα το DVD Drives SATA?
| |||
| |||
| Αυτά είναι IDE, αλλά και οι δύο να έχουν IDE SATA μετατροπέα. Δεν ξέρω τι μέθοδο εκκίνησης που θα τους, γι 'αυτό προσπαθήσαμε πλοίαρχος (από sata της είναι ήδη στο master), αλλά δεν τύχη. κατέληξα να αγοράζουν άλλο δίσκο SATA αφού μόνο μία από τις νάρκες εργαστεί, και καθορίζεται το πρόβλημα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 2 δίσκους SATA, δεν αναγνωρίζονται και δεν καμπής για | nancylinda | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 3η Ιουν 2009 18:44 |
| Εγκατάσταση Sata DVD-ROM με Sata Hard Drive Διαμορφώσεις Ερωτήσεις | P5200 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 3η Μαρ 2009 07:56 |
| Εγκατάσταση 2x Σκληροί Δίσκοι - 1x EIDE SATA & 1x | Μερφ | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 27 Φεβ 2009 14:16 |
| Πρόβλημα χρησιμοποιώντας δίσκους IDE και SATA μαζί: ( | PavlovPuppy | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 14 Φεβ 2008 01:56 |
| Εγκατάσταση XP MCE σε Sata HDD | Ελάιζα | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 24 Δεκ. 2007 08:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |