![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Nemrég vettem egy P45 alaplap és várom, hogy fut a két DVD meghajtók együtt SATA merevlemez. A Hard Drive elismerte a BIOS-ban, de csak egy a DVD-meghajtó is (Master). Csodálkoztam, mit kell tennem annak érdekében, hogy a BIOS felismeri a DVD meghajtó?
A merevlemez doesnt tűnik, hogy a jumper hely, ahol lehet mozgatni, mint a csap meghajtók (master, rabszolgák, kábel). Kérem, segítsen! Köszönöm |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
SATA meghajtó nincs mester / szolga - ellenőrzi molex és SATA csatlakozók, használjon egy másik kábelt, ha megvan.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A DVD-meghajtók SATA végleg?
|
|||
|
|||
|
Ezek azonban mind IDE egy IDE a SATA konverteren. Nem tudom, mit indítás mód, hogy azokat, így próbáltam mester (SATA mivel ezek már a master), de nem szerencse. Én végül a felvásárlást más SATA meghajtót, mivel csak az egyik bánya működött, és a rögzített a probléma.
|