![]() |
|
| |||
| |||
| אני לאחרונה קנה P45 לוח האם ועל AM להסתכל להופיע שני כונני ה-DVD יחד עם כונן קשיח SATA. הכונן הקשיח אינו מזוהה על ידי ה-BIOS, אלא רק אחד את כונני ה-DVD הוא (ב אב). תהיתי מה אני צריך לעשות על מנת להכיר את ה-BIOS הן כונני ה-DVD? הכונן הקשיח doesn't נראה דלגן יש מקום שבו אני יכול להעביר את הכוננים כמו מספרי זיהוי אישיים (אב, עבדים, כבלים). אנא עזור! תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כונני SATA אין Master / slave - לבדוק molex ו SATA חיבורים, להשתמש בכבל אחר אם יש לך את זה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם את ה-DVD כונני SATA בהחלט?
| |||
| |||
| אלו הן IDE אבל שניהם יש ממיר IDE ל SATA. אני לא יודע מה שיטת האתחול לשים אותם, אז ניסיתי יחידת (מאז SATA של הם כבר אב), אך ללא הצלחה. אני קונה את זה הסתיים אחרת SATA כונן אחד בלבד שכן שלי עובד, והוא קבוע את הבעיה. |