![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai nusipirkau P45 plokštės ir ieškau paleisti du DVD diskus kartu su SATA kietąjį diską. Kietasis diskas yra pripažintas BIOS, bet DVD diskus tik vienas (meistras). Man buvo įdomu, ką aš turiu daryti, kad BIOS atpažinti tiek DVD? Disko doesnt atrodo Jumper vieta, kur galiu perkelti smeigtukai kaip diskai (kapitonas, vergų, kabelinė). Please help! Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SATA neturi master / slave - patikrinti Molex ir SATA jungtys, naudokite kitą kabelį, jei jūs turite jį.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar neabejotinai DVD diskai SATA?
| |||
| |||
| Tai IDE, bet jie abu turi IDE, SATA konverteris. I don't know what įkrovos būdą jas įgyvendinti, tad aš bandžiau meistras (nuo SATA's jau meistras), bet ne laimę. I ended up pirkti kitą SATA Kadangi mano tik vienas dirbo, ir ji nustatoma problema. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 2 SATA, kuris nėra pripažintas, o ne įjungimas | nancylinda | Drives & Removable Media | 0 | 3 birželis 2009 18:44 |
| Diegimas Sata DVD-ROM su SATA Hard Drive sudėtys klausimai | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3 kovas 2009 07:56 |
| Diegimas 2x Hard Drives - 1x EIDE SATA & 1x | Murph | Drives & Removable Media | 1 | 27 vasaris 2009 14:16 |
| Problema naudojant IDE, SATA kartu: ( | PavlovPuppy | General Hardware Chat | 5 | 14 vasaris 2008 01:56 |
| Installing XP MCE ant SATA HDD | Elijas | Windows "operacinės sistemos | 9 | 24 gruodis 2007 08:41 |
| Temos įrankiai | |
| |