![]() |
|
| |||
| |||
| Es nesen nopirka P45 mātesplates un esmu vēlas vadīt divus DVD diskus kopā ar SATA cieto disku. Hard Drive ir atzinusi BIOS, bet tikai viens no dvd diskiem ir (Master). Man bija jautājums, kas man ir jādara, lai bios atpazītu gan DVD diskus? Cietais disks doesn't šķiet jumper vieta, kur es varu pārvietot tapas kā dziņi (kapteinis, vergi, cable). Please help! Paldies |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SATA diskiem nav master / slave - pārbaudiet molex un SATA savienojumu, izmantojiet citu kabeli, ja jums to.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai DVD diski noteikti SATA?
| |||
| |||
| Tie ir IDE, bet tie abi ir IDE SATA konvertētāju. Es nezinu, ko boot metodi īstenot tos, tāpēc es mēģināju kapteinis (jo sata ir jau meistars), bet no luck. i beidzās pērk citu SATA drive jo tikai viens mīnu strādāja, un tas noteica problēmu. |