![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno kupiłem P45 płyta główna i am looking bieg dwa DVD wraz z SATA Hard Drive. Dysk twardy jest rozpoznawany przez BIOS, ale tylko jeden z DVD są (Master). I zastanawiałem się, co mam zrobić, aby BIOS rozpoznaje zarówno DVD? Dysk twardy doesnt wydają się mieć skoczka miejsce gdzie mogę przenieść szpilki jak napędy (kapitan, niewolników, kabel). Prosimy o pomoc! Dziękuję |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dysków SATA nie ma master / slave - sprawdź MOLEX i SATA połączenia, należy użyć innego kabla jeśli you've got it.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy na pewno DVD SATA?
| |||
| |||
| Są to IDE ale mają IDE do SATA konwertera. I don't know what boot metoda je, więc i próbował Kapitan (od SATA są już kapitan), ale nie szczęście. I zakończyła się kupno innego dysku SATA ponieważ tylko jeden z kopalni pracował i rozwiązaniu problemu. |