![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som kúpil P45 doske a koukám plynúť dva DVD disky spolu s SATA pevný disk. Hard Drive je vedený v systéme BIOS, ale iba jedným z DVD je (Master). Bol som premýšľal, čo mám robiť, aby sa bios rozpoznať ako DVD disky? Pevný disk doesnt zrejme skokana miesta, kde sa môže pohybovať aj vývody ako mechanik (master, otroci, kábel). Prosím pomôžte! Ďakujeme vám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SATA disky nemajú master / slave - kontrola MOLEX a SATA pripojenie, použitie iného kábla, ak máte to.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sú určite SATA DVD disky?
| |||
| |||
| Sú pevné, ale majú oba IDE na SATA prevodník. Nechcem know what boot metódy, aby sa v nich, tak som sa pokúsil master (SATA, pretože to sú už v master), ale nie šťastie. i skončil kúpu iného SATA disk, keďže len jedna z mojich pracoval, a to pevnú problém. |