![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам купио П45 матичне плоче и сам хандсоме да тече два ДВД дискови уз САТА Хард Дриве. Врстог диска је призната од стране БИОС-у, али само један од ДВД дискова је (У Мастер). Сам био задивљен што ми је потребно у циљу за БИОС да препознају и ДВД дискови? Тврди диск се чинити се за имати јумпер место где ја могу кретати као игле дискови (мастер, робови, кабл). Плеасе хелп! Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| САТА дискови нема мастер / роб - проверите молекс и САТА прикључака, користите неки други кабл, ако га имате.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ДВД погони су дефинитивно САТА?
| |||
| |||
| То су ИДЕ, али они имају ИДЕ на САТА конвертер. Не знам шта боот начин ставити у њих, тако ја суђен мајстор (од сата су се већ налазе у мастер), али не и срећу. ја заврсило куповина други САТА диск од само један од мина радили, а сталних проблема. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 2 САТА дискови, није препозната, а не укључивање | нанцылинда | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 3. јуна 2009 18:44 |
| Инсталирање Сата ДВД погон са Сата Хард Дриве Конфигурације Питања | П5200 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 3 март 2009 07:56 |
| Инсталирање 2кс Хард Дривес - 1кс Еиде САТА & 1кс | мурпх | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 27 фебруар 2009 14:16 |
| Троубле коришћењем ИДЕ и САТА дискови заједно: ( | ПавловПуппы | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 14 фебруар 2008 01:56 |
| Инсталирање КСП МЦЕ на ХДД Сата | Илија | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 24 децембар 2007 08:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |