![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| всеки включа компютъра, на него казва твърдия диск недостатъчност неизбежен и имат твърде натиснете F1 да изчистите тя също съм притеснен като имат 5 години от снимки на компютъра, така как би аз да ги запишете на диск и какъв вид диск направя U нужда? харесвам помагам като най-скоро страх от загуба на всички снимки на деца наздравици |
|
| |||
| |||
| Разбра ли това съобщение, преди или след като стигнете до екрана за влизане? Ако устройството поддържа това, отидете на DVD, те държат повече данни. Ако не отидем на CD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако не разполагате с CD / DVD горелка или ще намерите парене диск трудно с памет / писалка устройство би било доста лесно.
| |||
| |||
| Преместена в Дискове & сменяемите носители форум. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или ако имаш MP3-плеър просто създайте папка етикетирани "снимки" в нея и преместете файловете в.