![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| kdykoliv obrátit i na počítač, na to říká selhání pevného disku, bezprostřední a stisknutím klávesy F1 až příliš jasné, že jsem také strach, stejně jako 5 let fotografie v počítači tak, jak by i uložit na disk a jaký druh disku to u potřebujete? prosím pomozte asap jako strach, že ztratí všechny fotky děti na zdraví |
|
| |||
| |||
| Dostáváte tuto zprávu před nebo po něm se dostanete na přihlašovací obrazovce? Pokud váš disk podporuje, jděte na DVD, které drží více dat. Pokud ne, jděte na CD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud nemáte CD / DVD vypalovačku, nebo by se vypalování CD obtížné paměťové / pero disk bude dost jednoduché.
| |||
| |||
| Přesunuta do Drives & Removable Media fóru. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebo pokud máte přehrávač MP3 jen vytvořit složku označenou jako 'fotky' v ní, a pohybovat se po celé soubory.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC by se načíst mé operačním systémem Windows XP - Help Me ASAP | matthwshea | Obecné Hardware Chat | 1 | 4.října 2009 02:46 |
| Potřebují trochu pomoci budovat tuto odpověď ks potřebné ASAP | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 29 | 10. března 2008 13:48 |
| Canon MP160 ..... Nápověda potřebné ASAP | adam2 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 8. leden 2008 19:09 |
| Muset rozhodnout ... odpovědět potřebné asap | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 15 | 8. listopad 2007 14:28 |
| Sloooow internetových prosím odpovězte asap | Cew27 | Obecné Software Chat | 11 | 1 října 2007 09:45 |
| Thread Nástroje | |
| |