![]() |
|
| |||
| |||
| everytime i η σειρά του υπολογιστή λέει επικείμενη αποτυχία του σκληρού δίσκου και να έχει πολύ πατήστε F1 για να καταργήσετε την επίσης ανησυχούν ως έχουν 5 χρόνια φωτογραφίες στον υπολογιστή, ναι, με ποιον τρόπο θα i αποθηκεύσετε στο δίσκο τους και τι είδους δίσκο κάνουμε και ανάγκη; Παρακαλώ βοηθήστε ASAP όπως φοβάται να χάσει όλα του τα παιδιά pics εις υγεία |
|
| |||
| |||
| Να έχετε αυτό το μήνυμα, πριν ή μετά την έχετε στην οθόνη σύνδεσης; Αν σας οδηγείτε την υποστηρίζει, πηγαίνετε για ένα DVD, που κατέχουν περισσότερα δεδομένα. Εάν δεν είναι, πάμε για ένα CD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν δεν έχετε ένα CD / DVD burner ή καύση θα βρείτε ένα CD δύσκολο μνήμη / στυλό οδήγησης θα ήταν πολύ απλό.
| |||
| |||
| Μετακινήθηκε στην Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα φόρουμ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ή εάν έχετε ένα mp3 player μόλις δημιουργήσετε ένα φάκελο με επισήμανση "pics" σε αυτό και να προχωρήσουμε σε όλα τα αρχεία.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC δεν θα φορτίο μου τα Windows XP OS - Help Me ASAP | matthwshea | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 4 Οκτωβρίου του 2009 02:46 |
| Χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια για την οικοδόμηση αυτού του pc απάντηση χρειάζεται ASAP | Cew27 | Γενική Συζήτηση Hardware | 29 | 10 Μαρ 2008 13:48 |
| Canon MP160 ..... Βοήθεια χρειάζεται ASAP | adam2 | Digital Imaging & Printers | 2 | 8 Ιαν 2008 19:09 |
| Ανάγκη να αποφασίσει ... απάντηση χρειάζεται ASAP | Cew27 | Γενική Συζήτηση Hardware | 15 | 8 Νοε 2007 14:28 |
| Sloooow internet απαντήστε ASAP | Cew27 | Γενικά Λογισμικό Chat | 11 | 1 Οκτ. 2007 09:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |