![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| sve i okret računalo na Internet kaže hard disk neuspjeh predstojati i previše pritisnuti F1 da biste izbrisali ga sam i zabrinut jer imaju 5 godina fotografija na računalo kako bih ih spremiti na disk i kakav je potrebno obaviti u disku? ugoditi pomoć kao što prepala gubimo sve pics of djecu živjeli |
|
| |||
| |||
| Da li ste dobili ovu poruku, prije ili nakon što ste dobili to prijava zaslon? Ako vaš disk podržava, idi na DVD-u, imaju više podataka. Ako nije, ići na CD-u |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ukoliko nemate CD / DVD burner ili bi pronašli spaljivanje CD-a teško memorijske / olovka za pogon će biti prilično jednostavan.
| |||
| |||
| Premještena u Drives & Removable Media forumu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili ako imate samo jedan mp3 player stvorili mapu s etiketom 'slike' u njemu i premještanje datoteka u.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC ne bi učitavanje gore moj Windows XP OS - Help Me ASAP | matthwshea | General Hardware Chat | 1 | 4. listopada 2009 02:46 |
| Trebam malu pomoć u izgradnji ovog pc potreban odgovor ASAP | Cew27 | General Hardware Chat | 29 | 10. ožujak 2008 13:48 |
| Canon MP160 ..... potrebna pomoć ASAP | adam2 | Digital Imaging & Pisači | 2 | 8. siječanj 2008 19:09 |
| Trebate odlučiti ... Odgovor je potrebno što prije | Cew27 | General Hardware Chat | 15 | 8. studeni 2007 14:28 |
| Sloooow internet odgovorite što prije | Cew27 | Općenito Software Chat | 11 | 1. listopad 2007 09:45 |
| Thread Tools | |
| |