![]() |
|
| |||
| |||
| בכל פעם שאני להפעיל את המחשב על הכונן הקשיח זה אומר כישלון ממשמש ובא ויש להם גם הקש F1 כדי לנקות את זה גם אני מודאגת יש כ 5 שנים של תמונות על המחשב אז איך אני מעוניין לשמור אותם דיסק דיסק ומה מיין U צריך לעשות? אנא עזרו בהקדם האפשרי כפי מפחד לאבד את כל התמונות של הילדים לחיים |
|
| |||
| |||
| האם אתה מקבל הודעה זו, לפני או אחרי שאתה מקבל את מסך הכניסה? אם הכונן שלך תומך בה, עבור ל-DVD, הם מחזיקים יותר נתונים. אם לא, לכו על תקליטור |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אין לך CD / DVD או מבער היה למצוא צריבת תקליטור קשה זיכרון / כונן עט יהיה די פשוט.
| |||
| |||
| הגיע כוננים & נשלפת הפורום. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| או אם יש רק MP3 Player ליצור תיקייה הנקרא 'pics' בה ואת דרך להעביר את הקבצים.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב לא יהיה לטעון את Windows XP מערכת ההפעלה שלי - Help Me ASAP | matthwshea | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 4 אוקטובר 2009 02:46 |
| צריך קצת עזרה לבנות את הצורך PC תגובה בהקדם האפשרי | Cew27 | כללי חומרה צ 'אט | 29 | -10 מרץ 2008 13:48 |
| Canon MP160 ..... הצורך עזרה בהקדם האפשרי | adam2 | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 8 ינואר 2008 19:09 |
| צריך להחליט ... התשובה הנדרשת בהקדם האפשרי | Cew27 | כללי חומרה צ 'אט | 15 | 8 נובמבר 2007 14:28 |
| Internet Sloooow אנא ענה בהקדם האפשרי | Cew27 | כללי תוכנות צ 'אט | 11 | ב -1 אוקטובר 2007 09:45 |
| שרשרת כלים | |
| |