![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Everytime I Turn kompiuterio, ji sako, kietojo disko gedimo neišvengiamai ir turi per paspauskite F1, kad aišku, kad esu taip pat nerimauja, nes jau 5 metai nuotraukas kompiuteryje, kaip man juos įrašyti į diską ir kokia disko do u need? Please help asap nes bijojo prarasti visi vaikai Pics į sveikatą |
|
| |||
| |||
| Ar gaunate šį pranešimą prieš arba po to, kai jums į prisijungimo ekrano? Jeigu jūsų įrenginys palaiko jį, eikite į DVD, jie turi daugiau duomenų. Jei ne, pereikite į CD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei neturite CD / DVD ar būtų rasti degimo CD sunku atminties / akimis, būtų gana paprasta.
| |||
| |||
| Perkelta į Drives & Removable Media Forumas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arba jei turite mp3 grotuvą tiesiog sukurkite katalogą paženklintas "Nuotraukos" joje ir perkelti failus per.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC nebūtų pakrauti iki mano Windows XP OS - Help me ASAP | matthwshea | General Hardware Chat | 1 | 4 spalis 2009 02:46 |
| Reikia šiek tiek padėti sukurti šio kompiuterio atsakymo reikia ASAP | Cew27 | General Hardware Chat | 29 | Kovas 10, 2008 13:48 |
| Canon MP160 ..... Help Needed ASAP | adam2 | Digital Imaging & Printers | 2 | 8 sausis 2008 19:09 |
| Reikia nuspręsti ... atsakyti reikia ASAP | Cew27 | General Hardware Chat | 15 | Lapkritis 8, 2007 14:28 |
| Sloooow Interneto atsakykite ASAP | Cew27 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 11 | 1 spalis 2007 09:45 |
| Temos įrankiai | |
| |