![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| de fiecare dată i transforma computerul de pe hard-disk se spune eşec iminent şi au prea apăsaţi F1 pentru a şterge-o de asemenea, sunt ingrijorat ca au 5 ani de fotografii de pe computer aşa cum i-ar salva de disc si ce fel de disc face u nevoie? Vă rugăm să ajute ASAP ca frica de a-şi pierde toate pozele de la copii noroc |
|
| |||
| |||
| Ai primi acest mesaj, înainte sau după ce ajunge la ecranul de Log on? Dacă vă conduce susţine-o, du-te pentru un DVD, pe care o deţin mai multe date. Dacă nu, du-te de pe un CD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă nu aveţi un CD / DVD arzător sau ar putea găsi de arsură un CD greu de memorie / pen drive-ar fi destul de simplu.
| |||
| |||
| Mutat în Drives & Removable Media forum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sau, dacă le-aţi luat un mp3 player doar să creaţi un folder etichetate "pics" în el şi a muta fişiere de pe întreg teritoriul.