![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| kedykoľvek obrátiť aj na počítač, na to hovorí zlyhania pevného disku, bezprostredné a stlačením klávesy F1 až príliš jasné, že som aj strach, rovnako ako 5 rokov fotografie v počítači tak, ako by aj uložiť na disk a aký druh disku to u potrebujete? prosím pomôžte asap ako strach, že stratí všetky fotky deti na zdravie |
|
| |||
| |||
| Dostávate túto správu pred alebo po ňom sa dostanete na prihlasovacej obrazovke? Ak váš disk podporuje, choďte na DVD, ktoré drží viac dát. Ak nie, choďte na CD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak nemáte CD / DVD vypalovačku, alebo by sa napaľovanie CD ťažké pamäťovej / pero disk bude dosť jednoduché.
| |||
| |||
| Premiestnená do Drives & Removable Media fóre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alebo ak máte prehrávač MP3 len vytvoriť priečinok označenú ako 'fotky' v nej, a pohybovať sa po celej súbory.