![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| све и окрет рачунар на то каже хард диск неуспех предстојати и превише притиснути Ф1 да бисте обрисали га сам и забринут јер имају 5 година фотографија на рачунар како бих их сачувате на диск и какав је потребно обавити у диску? угодити помоћ као што препала губимо све пицс оф децу живели |
|
| |||
| |||
| Да ли сте добили ову поруку, пре или након што сте добили за Приступ екран? Ако ваш диск подржава, иди на ДВД-у, имају више података. Ако није, да иде на ЦД-у |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уколико немате ЦД / ДВД бурнер или би пронашли спаљивање ЦД-а тешко меморијске / оловка за погон ће бити прилично једноставан.
| |||
| |||
| Премештена у Дривес & Ремовабле Медиа форуму. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или ако имате само један мп3 плаыер креирали фасциклу са етикетом 'слике' у њему и премештање датотека у.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рачунар не учита мој оперативни систем Уиндоус КСП оперативни систем - хелп ме АСАП | маттхусхеа | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 4. Окт 2009 02:46 |
| Требам малу помоћ у изградњи овог пц потребан одговор АСАП | Цеу27 | Генерал Хардуаре Цхат | 29 | 10 март 2008 13:48 |
| Цанон МП160 ..... потребна помоћ АСАП | адам2 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 8 јануар 2008 19:09 |
| Ви треба да одлучи ... Одговор је потребно што пре | Цеу27 | Генерал Хардуаре Цхат | 15 | 8 новембар 2007 14:28 |
| Слооооу интернет одговорите што пре | Цеу27 | Уопштено Софтуаре Цхат | 11 | 1 октобар 2007 09:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |