по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Помощ за изтегляне на данни от стария твърд диск

Reply

Нишка Инструменти
Old 28-ми февруари, 2008, 15:12
Член Група

Default Помощ за изтегляне на данни от стария твърд диск

Връщам няколко години имах един стар лаптоп на Dell, която счупи и аз няма да имам. Аз все още има стари HDD, а сега искате да имате достъп до този диск, аз се опитах да сложи стария твърд диск в новия ми компютър, но аз добивам синия екран да ми кажеш на HDD не признава ми хардуер. Аз просто се чудех какво ми варианти да се, има ли все пак за възстановяване на информацията от него? Благодаря предварително.
Old 28-ми февруари, 2008, 15:18
Номер на групата

Опитайте с пускане го в 2.5 "USB Външен обсебване.

Ако става дума за работни устройството, то ще се появи, когато се включите в

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 февруари 2008, 15:29
Номер на групата

Или я окачиш върху IDE кабел като вторична шофиране, по този начин не е необходимо да се купи всичко.

Ако това е NTFS дял, който искате да получите в която ви е необходима живо DVD knoppix искал да онеправдава собствеността права за копиране на файлове, изключване. Microsoft операционни системи, като да се преструваш, че всички файлове в Моите документи части от досието дърво са собственост на хора, различни от вас, така ли mayn't ги виждам.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 28-ми февруари, 2008, 15:35
Член Група

Айв опитвали зареждане 2 различни версии на Linux, но той каза нещо за meida кабели липсва. IV също се опита да инсталира Windows на външен HDD Имам и дори да се опита "Мак-он-стик", но по някаква причина компютъра ми няма да обувка тези. Благодарим ви за вашата помощ, бих искала да се опитам да го направя, без да купуват едно заграждение, но ако е най-лошата дума за най-лошото тогава ще купя EN заграждение.
Old 28-ми февруари, 2008, 16:00
Номер на групата

То затова нарекох определен аромат на Linux. Ако не сте го употребявали преди да е необходимо да говоря през него все пак.

Много от машините няма да обувка на разстояние USB.

Има толкова много комбинации от начините за това, че е трудно да се направи разумно предположение. Имате нов компютър с нов твърд диск. Вие вероятно имате writable DVD. Ние не знам какъв ти е стария диск разделен на подобни или форматирани като все още. Ние не знаем какво новия си диск разделен на подобни или форматирани като един от двамата. Ние нямаме представа колко MB или GB на данните, които искате да изтеглите. Всичко, което влиза в него.
Old 28-ми февруари, 2008, 16:07
Член Група

Благодаря ви за залепване с мен колега. Аз вярвам, че е форматиран FAT32 и това е само 20GB диск. неговата единна дял и аз мисля, че ще бъде може би най-много от 1GB на информация, трябва да изтеглите. Имам DVDRW. и никога не са наистина използват Linux, така всяка помощ, това са да се оценявам. Съжалявам за толкова много от времето си.
Old 28 февруари 2008, 16:20
Номер на групата

Предвид това, което сте заяви, че няма нужда от Linux изобщо.

Ако го сложите стария диск като вторична шофиране (вие трябва да го кажа джъмпърен СЛАВЯНСКИ) и ако BIOS е зададено на автоматично откриване нея (които той е трябвало да бъде), тогава да си стандарт нов диск на операционна система, както обикновено, ще споделите с Windows Explorer видите новия диск (под Всички устройства). Можете да намерите файлове и да ги копирате в новия диск само колкото би от някоя поддиректория.

Ако имате нужда от повече подробности за всеки от които, да речем, така и ние ще го надолу.
Old 28-ми февруари, 2008, 16:29
Член Група

Можете ли да обясните един Лил още тогава моля? Мога да видя това, което ви казва, пра би искал да знае точно какво ще трябва да направи това? Благодаря ви отново
Old 28 февруари 2008, 16:36
Номер на групата

Дънната платка е IDE канала. Вие вероятно имате IDE кабел в поне една от тях.

На този IDE кабел е вероятно DVD диск. Ако имате две DVD дискове тогава може да има две по кабел, в който случай може да замени сегашните роби със стария твърд диск. Ако имате IDE кабел само с едно устройство на него бихте могли да добавите стария диск на този кабел.

Ако нямате IDE кабелите на всички тогава имате наистина наистина нов компютър.

Както и да е, тя включва Приемате случая врати с компютъра изключени и погледна наоколо. IDE кабелите често са панделка кабели. Използване на дънната платка ръководство ще е добра идея.

В задната част на стария диск ще има и три джъмпърен ПИН двойки може да се поберат на, MA (Master) CS (изберете кабел) и SL (роб). Сложи джъмпърен целия роб ПИН двойка.

Захранване след това може да ви даде това, което вие искате. Ако не, мощност и отидете в BIOS и нахвърлям това, което управлява в момента кажа и се върнете и да ни каже, че и това, което е дънната платка.
Old 28-ми февруари, 2008, 16:40
Член Група

на IDE съединители в моя работен плот са твърде големи за закрепване на HDD, пък има нещо общо с факта, че HDD дойде от лаптоп?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Hard Drive Данни отстраняване, Което обсебване? oliesminis Дискове & сменяемите носители 2 23-ти август 2009 година 14:54
Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. XPC465 Дискове & сменяемите носители 1 3 Март 2009 06:46
Проблем при извличането на данни от твърдия диск jezza Дискове & сменяемите носители 2 16-то Aug 2008 12:20
Защо не мога да получите достъп до данни на моя твърд диск? j323mo Дискове & сменяемите носители 3 31 Jan 2008 23:53
Изтегляне на данни от други HD Роби Дискове & сменяемите носители 12 5-и парламентарен Дек 2007 11:45
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc