![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vracím se za několik let jsem měl starý dell laptop, který zlomil a já už nemají. Stále mám starou HDD a nyní chtějí, aby přístup k tomuto disku, jsem se snažil dát starý pevný disk do mého nového počítače, ale i získat modrou obrazovku říkal mi HDD neuznává můj hardware. Jenom jsem přemýšlel, jaké mám možnosti by se tam stejně využití informací mimo to? Díky předem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste uvedení do 2,5 "externí USB Ozvučnice.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebo zavěsit ji na váš IDE kabel jako sekundární disk, tak nemusíte nic kupovat.
Pokud je to NTFS oddíl, který chcete dostat do budete potřebovat živého DVD, jako KNOPPIX na podvracet vlastnická práva ke kopírování souborů vypnuto. Operačních systémů společnosti Microsoft, jako předstírat, že všechny soubory ve složce Dokumenty části spisu strom je ve vlastnictví jiné osoby než ty, takže si nesmět vidět. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| IVE pokusil zavádením 2 různé verze Linuxu, ale říci něco o meida kabely chybí. iv také snažil nainstalovat okna na externí HDD a dokonce jsem se pokusil "mac-on-stick", ale z nějakého důvodu mého počítače nebude tyto boot. Děkujeme vám za vaši pomoc, jak bych se chtěl pokusit udělat bez koupě uzavřeného prostoru, ale v případě, že nejhorší je to nejhorší pak budu kupovat en kabiny. |
|
| |||
| |||
| To je důvod, proč jsem jmenován zvláštním aroma linux. Pokud jste se nepoužívají před byste mohli potřebovat hovořit přes to tak. Hodně strojů nebude boot z USB. Existuje mnoho kombinací způsobem, že je to těžké udělat rozumný návrh. Máte nový počítač s novým pevný disk. Ty pravděpodobně mají zapisovat DVD. Nemáme dost vědět, co váš starý disk partitioned to líbí nebo formátován jako dosud. Nevíme, jaké jsou vaše nové jednotky, jako je partitioned nebo ve formátu buď. Nemáme ponětí, kolik MB nebo GB dat, které chcete vyhledat. Vše, co přichází do něj. |
|
| |||
| |||
| děkuji za vykrvovacího se mnou kámo. Věřím, že je naformátovaný FAT32 a je jen 20GB disk. jeho oddíl a myslím, že to bude možná max 1GB informací i potřeba načíst. Já mám DVDRW. a nikdy skutečně používá linux, aby pomoc v tomto se bude oceňována. promiň za přijetí tolik času. |
|
| |||
| |||
| Vzhledem k tomu, co jste řekl, není nutné pro linux vůbec. Pokud umístíte na disk na staré jako sekundární disk (musíte jumper to říct SLAVE) a v případě, že BIOS je nastaven, aby automaticky detekovat (což by mělo být), pak přináší do vašeho nového disku standardní operační systém, jako normální bude nechat Windows Explorer vidět nové jednotky (na základě všech jednotek). Můžete najít soubory a zkopírujte je do nového disku, stejně jako byste z jakéhokoli adresáře. Pokud potřebujete podrobnější informace o každém ze to, že je to a my to zlomit. |
|
| |||
| |||
| mohl byste vysvětlit lil více než prosím? Vidím to, co vaše říkal, jus bych přesně vědět, co budu potřebovat, aby se na to? děkuji |
|
| |||
| |||
| Vaše základní deska má IDE kanály. Ty pravděpodobně mají IDE kabel, alespoň v jednom z nich. On, že IDE kabel je asi DVD. Pokud máte dvě DVD pak může být dva na kabelu av takovém případě byste mohli nahradit stávající slave se stará pevný disk. Pokud máte nějaký IDE kabel s pouze jedno zařízení na něj můžete přidat starý disk, že kabel. Pokud jste žádné IDE kabely na všech pak máte opravdu nový počítač. Mimochodem, to znamená to bereš případě dveří vypnutí s počítačem Unplugged a hledáte kolem. IDE kabely jsou často stuha kabely. Pomocí vaší desce manuál by byl dobrý nápad. Na zadní straně starý disk má jumper pin a tři dvojice lze namontovat, MA (master) CS (kabel vybrat) a SL (slave). Dejte jumper celé slave pin pár. Napájení po které by mohly dát, co chceš. Pokud ne, moc nahoru a jdi do BIOSu a poznamenat si, co říkají a disky v současné době se vrátí a řekne nám, že i to, co je na desce. |
|
| |||
| |||
| IDE konektory na mé pracovní ploše je příliš velké pro čepy na HDD, má něco do činění s tím, že HDD přišli z notebooku? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pevný disk Data Stěhovací Kterouž Ozvučnice? | oliesminis | Drives & Removable Media | 2 | 23.srpna 2009 14:54 |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Problém načítání dat z pevného disku | jezza | Drives & Removable Media | 2 | 16. srpna 2008 12:20 |
| Proč nemohu přístup k datům na mém pevném disku? | j323mo | Drives & Removable Media | 3 | 31. leden 2008 23:53 |
| Načítání dat z jiných HD | Robbie | Drives & Removable Media | 12 | 5. prosince 2007 11:45 |
| Thread Nástroje | |
| |