![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| για να επανέλθω σε μερικά χρόνια είχα ένα παλιό φορητό υπολογιστή Dell, η οποία έσπασε και i δεν έχουν πλέον. Εξακολουθώ να έχω την παλιά HDD και τώρα θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το δίσκο, έχω προσπαθήσει να θέσει τον παλιό σκληρό δίσκο σε νέο υπολογιστή μου, αλλά έχω την μπλε οθόνη, μου έλεγαν το HDD δεν αναγνωρίζει το υλικό μου. Απλώς αναρωτιόμουν τι μου επιλογές θα ήταν, ούτως ή άλλως υπάρχει η ανάκτηση των πληροφοριών από αυτό;; ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε να το θέτει σε 2.5 "USB Εξωτερικό Περίβλημα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ή να "κολλήσει" σε αυτό το καλώδιο IDE ως δευτερεύοντα δίσκο, έτσι δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα.
Εάν πρόκειται για διαμέρισμα NTFS που θέλετε να λάβετε υπόψη σας θα χρειαστεί ένα live DVD KNOPPIX όπως και να ανατρέψει τα δικαιώματα κυριότητας για την αντιγραφή των αρχείων off. Λειτουργικά συστήματα της Microsoft όπως και να προσποιούμαστε ότι τα αρχεία σε όλα τα έγγραφά μου τα μέρη του φακέλου δέντρο ανήκουν σε άτομα εκτός από εσάς, έτσι ώστε να mayn't δουν. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| IVE TRIED εκκίνηση 2 διαφορετικές εκδόσεις του Linux, αλλά είπε κάτι για meida καλώδια που λείπουν. iv προσπάθησε επίσης να εγκαταστήσετε τα Windows σε έναν εξωτερικό δίσκο που έχω δοκιμάσει ακόμη και "mac-on-Stick", αλλά για κάποιο λόγο ο υπολογιστής μου δεν θα εκκίνησης αυτών. σας ευχαριστώ τόσο για τη βοήθειά σας, θα ήθελα να προσπαθήσουμε να το κάνουμε χωρίς να αγοράζει μια περίφραξη, αλλά αν το χειρότερο έρχεται στο χειρότερο τότε θα αγοράσουν en περίβλημα. |
|
| |||
| |||
| Είναι ο λόγος για τον οποίο ονομάστηκε ιδιαίτερη γεύση του linux. Αν δεν χρησιμοποιηθεί πριν από σας μπορεί να χρειαστεί ούτως ή άλλως μιλάμε μέσα από αυτό. Οι παρτίδες των μηχανών δεν θα εκκίνησης από USB. Υπάρχουν τόσοι πολλοί συνδυασμοί τρόπους για να γίνει αυτό που είναι δύσκολο να κάνει μια λογική πρόταση. Έχετε ένα νέο υπολογιστή με ένα νέο σκληρό δίσκο. Μπορείτε πιθανώς να έχει δυνατότητα εγγραφής DVD. Δεν γνωρίζουμε τι αρκετά τον παλιό σας δίσκο ή της κατατμηθούν όπως έχει διαμορφωθεί ως ακόμα. Δεν γνωρίζουμε τι το νέο σας δίσκο ή της κατατμηθούν όπως έχει διαμορφωθεί ως είτε. Δεν έχουμε ιδέα πόσοι MB ή GB δεδομένων που θέλετε να ανακτήσετε. Όλα αυτά έρχονται σε αυτήν. |
|
| |||
| |||
| σας ευχαριστώ για την επικόλληση μαζί μου φίλε. Πιστεύω ότι είναι FAT32 μορφοποιημένο και είναι μόνο ένα δίσκο 20GB. το ενιαίο διαμέρισμα και νομίζω ότι θα είναι ίσως 1GB max των πληροφοριών που πρέπει να ανακτήσετε. έχω και εγώ την DVDRW. και ποτέ δεν χρησιμοποιείται πραγματικά linux έτσι οποιαδήποτε βοήθεια σε αυτό που θα εκτιμηθεί. Συγγνώμη για τη λήψη τόσο πολύ από το χρόνο σας. |
|
| |||
| |||
| Λαμβάνοντας υπόψη αυτό που έχετε πει, δεν υπάρχει ανάγκη για linux σε όλα. Αν βάλετε το παλιό δίσκο σε δίσκο ως δευτερεύοντα (jumper πρέπει να είναι να πούμε SLAVE) και αν το BIOS έχει ρυθμιστεί για να εντοπίσει αυτόματα αυτό (που θα έπρεπε να είναι), τότε θα σας πρότυπο νέο δίσκο του λειτουργικού συστήματος, όπως η κανονική θα Windows Explorer ας δούμε το νέο δίσκο (σύμφωνα με όλες τις μονάδες δίσκου). Μπορείτε να βρείτε τα αρχεία και να τα αντιγράψετε τη νέα μονάδα δίσκου, όπως ακριβώς θα κάνατε από κάθε υποκατάλογο. Αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες για οποιαδήποτε από αυτό, το λέμε και θα το σπάσει κάτω. |
|
| |||
| |||
| θα μπορούσε να σας εξηγήσει μια πιο lil παρακαλώ; Μπορώ να δω τι σου λέει, το jus Θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς θα πρέπει να μεταφέρει αυτό; ευχαριστώ και πάλι |
|
| |||
| |||
| Η μητρική πλακέτα έχει IDE κανάλια. Πιθανότατα έχουν IDE καλώδιο σε ένα τουλάχιστον από αυτά. Σε αυτό το καλώδιο IDE είναι πιθανόν DVD. Αν έχετε δύο δίσκους DVD τότε ενδέχεται να υπάρξουν δύο για το καλώδιο και στην περίπτωση αυτή θα μπορούσε να αντικαταστήσει το σημερινό σκλάβος με το παλιό σκληρό δίσκο. Εάν έχετε μια IDE καλώδιο με μία μόνο συσκευή που μπορείτε να προσθέσετε τον παλιό δίσκο με το καλώδιο. Αν δεν έχετε IDE καλώδια σε όλα τα τότε έχετε πραγματικά ένα πραγματικά νέο υπολογιστή. Τέλος πάντων, πρόκειται για την ανάληψη της υπόθεσης πόρτα off UNPLUGGED με τον υπολογιστή και κοιτάζοντας γύρω. IDE καλώδια είναι συχνά ταινιοδικτύου καλώδια. Χρησιμοποιώντας το εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας σας θα ήταν μια καλή ιδέα. Η επιστροφή των παλαιών οδήγησης θα έχουν jumper pin και τρία ζεύγη που μπορούν να χωρέσουν σε, MA (Master) CS (επιλέξτε καλώδιο) και το SL (slave). Βάλε το jumper σε όλη την σκλάβα pin ζεύγος. Μετά την τροφοδότηση με ενέργεια του μέχρι που μπορεί να σας δώσει αυτό που ψάχνετε. Εάν δεν είναι, ισχύος μέχρι και πηγαίνετε στο BIOS και σημειώνω αυτό που λένε σήμερα οι μονάδες δίσκου και να επιστρέψετε και να μας πει ότι και ποια είναι η μητρική πλακέτα. |
|
| |||
| |||
| το IDE συνδέσεις μου στην επιφάνεια εργασίας είναι πολύ μεγάλο για τις ακίδες της HDD, μήπως έχεις κάτι να κάνει με το γεγονός ότι το HDD προήλθε από ένα φορητό υπολογιστή; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Hard Drive Data Αφαίρεση, η οποία Περίβλημα; | oliesminis | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 23 Αυγούστου 2009 14:54 |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Πρόβλημα κατά την ανάκτηση δεδομένων από έναν σκληρό δίσκο | jezza | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 16 Αυγ 2008 12:20 |
| Γιατί δεν μπορώ να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σχετικά με σκληρό δίσκο μου; | j323mo | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 31 Ιαν 2008 23:53 |
| Ανάκτηση δεδομένων από άλλες HD | Robbie | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 12 | 5 Δεκ. 2007 11:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |