![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vraćajući nekoliko godina sam imao stari Dell laptop, koji prodriješe i ja više neće imati. ja još uvijek imaju stari HDD i sada žele pristupiti ovoj voziti, Pokušao sam staviti stari hard disk u moje novo računalo, ali ja dobiti plavi ekran HDD telling me ne bi prepoznao moj hardver. Bio sam samo zanima što bi bilo moje opcije, tamo je ionako obnavljanja podataka isključiti ga? Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte stavljajući ga na 2.5 "USB External Enclosure.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili ga objesiti na vaše IDE kabel kao sekundarni disk, na taj način ne morate kupovati ništa.
Ako je to NTFS particiju koju želite ući trebate živjeti kao DVD na knoppix podriti vlasništvo prava na kopiranje datoteka off. Microsoft operativni sustavi vole pretvarati da su sve datoteke u My Documents dijelovi datoteku stabla su u vlasništvu drugih ljudi nego što mayn't tako da ćete ih vidjeti. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| ive pokušao booting 2 različite verzije linux, ali on je rekao nešto o meida kabeli nedostaje. iv i pokušao instalirati Windows na vanjskom HDD imam i čak pokušao "mac-na-stick", ali iz nekog razloga moj kompjuter nece boot ove. Hvala vam što ste oboje za svoju pomoć, Htjela bih probati i to učiniti bez kupnjom ograde, ali ako najgore dođe do najgore ja ću kupiti en ograde. |
|
| |||
| |||
| To je razlog zašto sam imenovan određeni okus Linuxa. Ako ste ga prije ne koristi možda trebate pričati kroz nju anyway. Mnogo strojevi neće boot off USB. Postoji toliko mnogo kombinacija od načina da se ovaj teško je napraviti pametan prijedlog. Imate novo računalo s novim hard disk. Te imati vjerojatno pisati na DVD-u. Mi ne znamo što sasvim svoj stari pogon ili kao što je partitioned formatu yet. Mi dont 'znati što svoj novi pogon ili kao što je partitioned formatu oba. Mi nemamo pojma koliko je MB ili GB podataka koje želite preuzimati. Sve to dolazi u nju. |
|
| |||
| |||
| hvala vam za priljepljivanje sa mnom drugarica. Ja vjerujem da je FAT32 formatirane i to je samo 20GB diska. njen single particije i mislim da će biti možda max 1GB od informacija mi je potrebno za preuzimanje. JA dont imati DVDRW. i nikada nisu zaista tako bilo koji koriste Linux pomoć u tome su bi bilo poštovati. ispričavam se za poduzimanje toliko Vašeg vremena. |
|
| |||
| |||
| S obzirom na ono što sam rekao, nema potrebe za Linux na sve. Ako stavite stari pogon kao sekundarni disk (što trebate je reći jumper Slave) i ako BIOS podesiti da automatski detektiraju to (što je trebalo biti) zatim donosi svoj standardni operativni sustav novi pogon kao normalni će pustiti Windows Explorer potražite u novi pogon (pod All Drives). Možete pronaći datoteke i kopirajte ih u novi pogon, upravo kao što biste s bilo kojeg poddirektorij. Ukoliko trebate detaljnije na bilo što, tako reći, a mi ćemo to break down. |
|
| |||
| |||
| mogao te objasniti jedan lil više onda molim te? Ja mogu vidjeti ono što vaš govoreći, JUS htjeli znati točno što JA bi trebao obaviti ovo? hvala vam opet |
|
| |||
| |||
| Vaša matična ploča ima IDE kanala. Vjerojatno imate IDE kabel na barem jedan od njih. Na taj IDE kabel je vjerojatno DVD pogon. Ako imate dva DVD diskovi onda bi mogao biti na dva kabela u kojem slučaju biste mogli zamijeniti sadašnje rob sa starim hard disk. Ako imate IDE kabel sa samo jedan uređaj na njemu ste mogli dodati starom disku na koji kabel. Ako nemate IDE kablove na svim tada imate stvarno stvarno novo računalo. U svakom slučaju, to uključuje uzimanje vas slučaj vrata sa računala UNPLUGGED i obličje okolo. IDE kablovi su često vrpcom kablovima. Korištenje priručnika vaše matične ploče će biti dobra ideja. Stražnjem dijelu stare pogon će imati jumper pin i tri para može stati na, MA (master) CS (odaberite kabel) i SL (rob). Stavite džemper preko robovsku pin paru. Napajanje se nakon toga može vam dati ono što želite. Ako ne, moć i ući u BIOS i ukratko zabilježiti ono što pogoni trenutno reći i vratiti se i recite nam da se i ono što je matična ploča. |
|
| |||
| |||
| IDE konektora na mom desktopu su prevelike za igle na HDD, bi li to nešto za napraviti sa činjenicom da je došao iz HDD laptop? |