![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
megyek vissza pár évvel volt egy öreg dell laptop, ami eltört és én már nem. Még mindig megvan a régi HDD, és most szeretné ezt meghajtó, megpróbáltam, hogy a régi merevlemezt az új számítógép, de én kap a kék képernyő mondta, a HDD nem ismeri az én hardvert. Én csak gondoltam, milyen lehetőségek, van egyébként a beszedik az információt, hogy? thanks in advance.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Próbálja meg a 2,5 "USB External Enclosure.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vagy vigyeelazördög fel a IDE kábel, mint másodlagos meghajtó, így nem kell vásárolni semmit.
Ha ez egy NTFS partíciót akarsz bejutni szüksége lesz egy élő, mint a DVD Knoppix a felforgat a tulajdonosi jogokat a fájlokat másolja le. A Microsoft operációs rendszerek, mint például azt állítani, hogy a fájlokat a My Documents részeit a fájl fa tulajdonában vannak más emberek, mint te, így mayn't látni. My System: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
ive próbált indítás 2 különböző változatai linux, de azt mondtam valamit meida kábel hiányzik. iv is megpróbálta Windows külső HDD van, sőt, igyekezett "MAC-on-stick", de valami miatt a számítógépet nem boot ezeket. Köszönöm a segítséget is, szeretném kipróbálni, de azt a felvásárlás egy zárt, de ha a legrosszabb ami a legrosszabb, akkor fogok vásárolni en zárt.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ez miért nevezték egy ízét linux. Ha nem használják fel, hogy mielőtt esetleg szükség beszél rajta egyébként.
Sok gép nem fog boot off USB. Van annyi kombinációk módon erre a nehéz, hogy egy értelmes javaslat. Van egy új számítógépet egy új merevlemezt. Ön feltehetően egy írható DVD-lemezre. Nem nagyon tudom, mi a régi meghajtó's particionálandó hasonló vagy még formázva. Nem tudjuk, mi az új meghajtót a particionált hasonló vagy formázva sem. Fogalmunk sincs, hogy hány MB vagy GB adatot akarunk letölteni. Minden, ami jön rá. |
|
|
|||
|
|||
|
Köszönjük, hogy ragadt rám haver. Úgy gondolom, hogy a FAT32 formázott, és csak a 20GB meghajtót. egyetlen partíciót és azt hiszem, ez lesz talán max 1GB információk Meg kell letölteni. Van egy DVDRW. és nem igazán használható Linux így segít ebben is lenne méltányol. sajnálom hogy ennyire az idejét.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tekintettel arra, mit mondott, akkor nem kell a Linux egyáltalán.
Ha fel a régi meghajtó, mint másodlagos meghajtó (ha szükséges kötényruha azt mondom SLAVE), és ha a BIOS-ban van beállítva, hogy automatikusan észleli, hogy (ami meg kell), akkor fel a szabvány új meghajtó az operációs rendszer a szokásos módon fog Let Windows Intézőben az új meghajtó (az összes meghajtón). Megtalálja a fájlokat, és másolja őket az új meghajtót, mint amit bármilyen alkönyvtárba. Ha szükség van további részleteket sem, hogy mondjuk így, és mi break le. |
|
|
|||
|
|||
|
lehet megmagyarázni a több mint lil kérem? Látom már, mi a mondás, ius Szeretném tudni, pontosan mit is szükség lenne erre? Köszönöm ismét
|
|
|
|||
|
|||
|
Ön még alaplap IDE csatornákon. Talán van egy IDE kábel legalább az egyiket.
Ennek valószínűleg az IDE kábelt a DVD meghajtót. Ha két DVD-meghajtó, akkor lehet, a két kábelt, amely esetben akkor lehet a jelenlegi rabszolga a régi merevlemezére. Ha van egy IDE kábel csak egy eszköz, akkor add meg a régi autóval a kábelt. Ha nincs IDE kábel mindig akkor van igazán igazán új számítógépre. Egyébként pedig az Ön esetében a ajtót le a számítógépet, unplugged és nézelődök. IDE kábel gyakran szalag kábeleket. Használja a kézi alaplap lenne jó ötlet. A vissza a régi meghajtó lesz kötényruha és három pár pin is fér el, MA (master) CS (Cable Select) és SL (szolga). Tegye a jumper át a rabszolga-pin pár. Powering után lehet adni, hogy mit akar. Ha nem, erő és menj be a BIOS és lejegyez milyen meghajtók jelenleg mondani, és gyere vissza, és mondd el nekünk, hogy milyen az alaplap is. |
|
|
|||
|
|||
|
Az IDE-csatlakozók az én asztalon túl nagy a csapok a HDD, és nem valami köze van az a tény, hogy a HDD érkezett egy laptop?
|