![]() |
|
| |||
| |||
| חוזר כמה שנים היה לי מחשב נייד ישן Dell, אשר שברו ואני כבר לא צריך. עדיין יש לי את הישן HDD וכעת ברצונך לגשת לכונן, ניסיתי להכניס את הדיסק הקשיח הישן אל המחשב החדש שלי אבל אני מקבל את המסך הכחול אומר לי את HDD אינו מזהה את החומרה. אני רק תוהה מה האפשרויות שלי תהיה, האם יש בכל מקרה של recovering את המידע אותו ממני?? תודה מראש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לשים אותו על 2.5 "USB חיצוני צרוף.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| או לתלות את זה על גבי כבל IDE בתור הכונן המשני, ככה אתה לא צריך לקנות כלום.
אם זהו מחיצת NTFS אתה רוצה להיכנס אתה תצטרך לחיות כמו knoppix-DVD כדי לערער את זכויות הבעלות כדי להעתיק את הקבצים. מערכות ההפעלה של מיקרוסופט כמו להעמיד פנים כי הקבצים בכל המסמכים שלי חלקים של הקובץ העץ נמצא בבעלות אנשים אחרים ממה שאתה mayn't אז אתה רואה אותם. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| ive ניסו באתחול 2 גרסאות שונות של לינוקס, אבל הוא אמר משהו על meida כבלים חסר. IV ניסה גם להתקין את Windows על HDD חיצוני, יש לי ואף ניסו "Mac על מקל", אבל מסיבה כלשהי המחשב שלי לא האתחול הללו. Thank you for your help שניהם, אני רוצה לנסות לעשות את זה בלי עזרה של קונה, אבל אם הגרוע ביותר מגיע את הגרוע ביותר אז אני יקנה en צרוף. |
|
| |||
| |||
| זה למה אני שם סממן מסוים של לינוקס. אם לא השתמשת בה לפני שאתה מדבר אולי צריך לעבור את זה בכל מקרה. הרבה מכונות לא האתחול מחוץ USB. יש פה שילוב של כל כך הרבה דרכים לעשות זאת כי קשה לבצע הצעה הגיונית. יש לך מחשב חדש עם כונן קשיח חדש. אתה כנראה צריך לכתוב את ה-DVD. אנחנו לא ממש יודע מה את הכונן הישן של partitioned אוהב או בתבנית עדיין. אנחנו לא יודעים מה את הכונן החדש של partitioned אוהב או בתבנית אחת. אין לנו מושג כמה MB או GB של הנתונים שברצונך לאחזר. כל זה מגיע אליו. |
|
| |||
| |||
| אנו מודים לך על דבק בי עם חבר. אני מאמין שזה הוא בפורמט FAT32 וזה רק כונן 20GB. על מחיצה אחת ואני חושב שזה יהיה אולי מקסימום של 1GB של מידע אני צריך לשחזר. יש לי א DVDRW. ומעולם לא באמת כל כך השתמשו Linux סיוע זה הם יהיה מוערך. מתנצלים לוקח כל כך הרבה מזמנך. |
|
| |||
| |||
| נוכח מה שכבר אמר, אין צורך ב-Linux בכלל. אם תשים את הכונן הישן בתור כונן משני (אתה צריך להגיד את זה דלגן משני) ואם ה-BIOS מוגדר באופן אוטומטי לאתר זה (שבו הוא צריך להיות) ואז להביא את הכונן החדש הרגילה של מערכת ההפעלה יהיה כרגיל תן לראות את Windows Explorer הכונן החדש (תחת כל הכוננים). אתה יכול למצוא את הקבצים ולהעתיק אותם אל הכונן החדש בדיוק כפי שהיית משנה מכל. אם אתה צריך פרטים נוספים על כל אחד, כי אז אומרים ואנו לשבור אותו. |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול להסביר את ליל יותר בבקשה? אני יכול לראות מה את אומרת, jus רוצה לדעת בדיוק מה שהייתי צריך לסחוב את זה? תודה לך שוב |
|
| |||
| |||
| לוח האם יש ערוצי IDE. אתה כנראה יש כבל IDE לפחות אחד מהם. באותו כבל IDE היא כנראה ה-DVD. אם יש לך שני כונני ה-DVD אז יכולים להיות שני על כבל ובמקרה אתה יכול להחליף את הנוכחי שפחה עם כונן קשיח ישן. אם יש לך כבל IDE עם רק התקן אחד על זה שאתה יכול להוסיף את הכונן הישן לאותו כבל. אם אין לך בכלל כבלים IDE אז יש לך באמת באמת מחשב חדש. בכל מקרה, זה כולל את לוקחת את התיק מחוץ לדלת עם המחשב unplugged ו מסתכל. IDE כבלים לעיתים מתפורת בכבלים. באמצעות לוח האם המדריך יהיה רעיון טוב. האחורי של הכונן הישן יש דלגן ושלושה זוגות PIN זה יכול להתאים ב, MA (אב) CS (כבל לבחור) ו SL (משני). שים את המגשרים ברחבי שפחה PIN זוג. Powering לאחר שעשוי לתת לך את מה שאתה רוצה. אם לא, הכוח נכנס מעלה את ה-BIOS ו לרשום בקצרה מה לומר כרגע הכוננים ולחזור ולספר לנו את זה, ומה הוא לוח האם. |
|
| |||
| |||
| את IDE connectors Desktop שלי יותר מדי גדול של מספרי זיהוי אישיים על HDD, האם יש משהו לעשות עם העובדה כי HDD הגיעו מחשב נייד? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Hard Drive נתונים ההסרה, איזה צרוף? | oliesminis | כוננים & נשלפת | 2 | 23 אוגוסט 2009 14:54 |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| בעיה באחזור נתונים של כונן קשיח | jezza | כוננים & נשלפת | 2 | 16th אוגוסט 2008 12:20 |
| מדוע אני לא יכול לגשת אל הנתונים על הכונן הקשיח שלי? | j323mo | כוננים & נשלפת | 3 | 31 ינואר 2008 23:53 |
| מאחזר נתונים מ HD אחר | רובי | כוננים & נשלפת | 12 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 11:45 |
| שרשרת כלים | |
| |